.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Vapros4ence :P

:*
    Guest

Vapros4ence :P

Zna4i iskam da vi popitam,poneje vlqzoh na edin priqtel v profila mu v skype tyi kato mu znam parolata no moga li po nqkakav na4in da vidq kakvo si e pisal s drugite osven s hronologiqta na 4ata,6toto na neq ne mi pokazva tyi kato ne e pisano ot tva pc i ne se e zapametilo ima li i dr na4in da vidq 4ata im? :P

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Ами мисля, че неможеш.И за какво ти е да гледаш...някви мизерни истории.Това е тъпо дето го правиш,но ти си знаеш.
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Повече от фен
    Хронологията си му е на неговия комп. Иначе ти можеш да видиш какво си е писал с някой, ако например дадеш "чат" и "преглед на предишните съобщения", ама няма да стане на всякъде. Гадно е да влизаш по чужди скайпове.

AaaA tova e nai-selskata istoriq !!!
    Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..

tFa e mn p0dLo be3e
    МиЛо сТига сПа, вРеме е Да тЕ еБа.Не иЗдърЖаМ раЗбеРи, ще те чУукаМ дО зоРи.Искам да Ти вЛиза, бавНо да иЗлиза.А пЪък аКо нЕ ти сЕ еБе - Да Го дУухаШ бе!

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Абе я не се излагайте.. Информацията струва пари :>
    Кво нахранихте момичето - мое да забогатее от тва :> Тя си знае :>
    Иначе май имаше начин да го видиш тва хистори онлайн и ако не беше събота вечер, и ако не ме бяха замъкнали да пиеме ром щях да се пробвам да го открия :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    оххх ... и за кфо ти е да гледаш? Тфа е тъпо ако искаш да знаеш нещо по-добре попитаи самия човек а не да търсиш ... абе злета
    You went away
    Took my heart
    I dropped a tear
    And died that night! I Loved You!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си