Vuprosut mi e slednia...Alergichni li ste kum kolani ili po tochno kum jelqzo?Zashoto az ot godina ako ne i poveche na korema mi izliza strashna... nz kak da go narecha.. moje bi enzema ot kolanite, kopchetata na dunkite ili kato sum s nqkakvo gornishte s cip i otdolu nqmam nishto sushto.Adski gadno e,razprostranqva se i me e strah che shte stane oshte po goliamo.Vecher surdi mn gadnoMazala sum go 2-3 vida mehlemi... ne pomaga pone spira da surbi za izvestno vreme.
Ta na nqkoi ot vas poluchavalo li mu se e takova neshto?Neka da spodeli kakvo e izpolzval za premahvaneto mu.
az imam ujasna alergiq kum estestvena koja.ot kolani,grivni,vsi4ko koeto e kojeno.mn me surbi i kato go 4e6am stavat golemi rani.i daje id a mi minat kato po4e6am pak mqstoto vednaga se razdrazva.i ot slunceto ponqkoga mi izlizat takiva pup4ici.mn e nepriqtno.![]()
i na mene ot jelqzo daje sega imam takiva raoti i se spasqvam sas nenoseneto na takiva ne6ta!![]()
![]()
Отвътре на копчетата лепиш по една лепенка и няма да имаш проблем.
az sam sas srebarni kop4eta i srebarni kolani nemi stavt tezi gadoriii te nesa srebarni ami sa posrebreni vqrno skapo e ama e efektno ! \/
Нарича се никелова алергия и може да се отървеш от гадните ранички с подхосяща паста за мазане.Отиди до личната си лекарка и тя ше ти каже точно с кава да се намажеш.Знам колко е гадно,повярвай ми
Nosi bodita!!!i 6te moje6 da nosi6 kolanili kakto kazaha lepi lepenka na kopp4eto otvatre
Всъщност отиди на алерголог, той ще ти предпише курс от медикаменти. Тъй като алергиите са упорити и понякога традиционната медицина не помага при тяхното постоянно отстраняване може да помислиш и за хомеотапия и фитотерапия - те като комбинация са много добри при лекуването на алергии.
„Има две неща: наука и предубеденост; науката създава познание, а предубедеността — невежество.“