- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- IMA LI ISTINSKA LUBOF ????
ima-no trudno se namira
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
Първоначално написано от rali4ka91
Ima istinska lubov!I tq e ne6to svqto,ne6to prekrasno!Promenq jivota ti napalno,pridava mu smisal!Vapreki,4e v nqkoi slu4ai ot lubovta boli,ti strada6,naranena si ot tozi 4ovek-tova sa6to e lubov!Kogato edna vrazka priklu4i ostavat hubavite momenti,prekrasnite spomeni!No trqbva da saomee6a da zapazi6 lubovta!Pojelavam na vseki,koito vse o6te ne e sre6tnal istinskata lubov-da q sre6tne,za6toto tova 4ustvo e prekrasno!To te krepi v trudnite momenti!Obi4aite se hora!![]()
![]()
![]()
VsEkI sTrADa I vSeKi ObIcHa,A pOsLe StRaDa I dUlGo MuLcHi!VsEkI vQrVa V nQkOi,DoKaTo ToI nE gO nArAnI!
Абсолютно съгласенПървоначално написано от anito.sl
![]()
Ima q, i oshte kak \/
Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3
Има и в живота тя винаги ни дава шанс. Най-трудното е да я разпознаеш и да я задържиш![]()
suglasnaПървоначално написано от Sazi
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
spored men liubov moje bi ima za nqkoi hora no ne i za men!sega 6te si posmislite 4e sam bila naranqvana i nqkvi takiva.naprotiv to4no obratnoto az naranqvam drugite!eee.... moje bi nqkoi den i az 6te obi4am istinski!
любов има няма спор,че има щастие,болка,сълзи има ги всички тези чувства,но за истинска любов не мога да кажа че има,не твардя че е невазможна,но е в по редки случай както казва Ларошфуко ~С истинската любов е като с призраците всички говорят за нея но малцина са ги виждали~
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Разбрира се,че има истинска любов!Просто твърде често я бъркаме с егоизъм,нужди,интереси или просто я търсим в очите не на правилният човек!
Но има едно условие за голямата любов - трябва да си се докоснал до нея,за да успееш да повярваш,че съществува и че те чака там някъде!
![]()
Fuck me,i am famous!
има ама е несподелена, поне при мен
Истинската любов?Разбира се, че тя съществува ...
Но тя ще дойде само тогава когато ти ще бъдеш достатъчно готов за да я оцениш и да не я загубиш.
da da da
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Първоначално написано от InSatIabLe--
awe ei par4otina smotana ni se pi6i taka we !!! mn si grozen we pu PAR4OTINA
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
има я,но трудното е да я разпознаеш и да я задържиш до себе си..