.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: хмм

who carez?!
    Guest

хмм

абе ходя мойто си момче от ..ся ще правим 5 месеца и тои е на 17 апък аз съм на 13.. ии наистина му вярвам ,че ме обича защото няколко пъти е плакал пред мен и много пъти ми го е доказвал..и мисля ,че и аз го обичам ,защото на моите години е не много реално да кажа ,че 'обичам' обаче наистина изпитвам много силни чувства към него така да го кажем..и чувствам ,че той е човека и искам с него да го направя за първи път..той никога не ми е намеквал ,че иска щото съм малка ест и изобщо не е такъв обаче предполагам ,че и той го иска..и единствения ми проблем е ,че съм много малка за тва и ще излезе ебати курвенското..иии не знам..смисъл ..вярно ,че го правиш когато мислиш ,че това е момента и това е човека обваче наистина мисля ,че съм малка за това щото нали мен сега не ме бърка обаче един ден като си имам дете и тои даречем е на 14 и ме пита на колко гоини аз съм го направила за първи път аз кво ще му кажа?'на 13 маме на 13'..смисъл тъпо е ..вие какво мислите?

Мега фен
    Град
    Utopia..

Re: хмм

Цитирай Първоначално написано от who carez?!
    абе ходя мойто си момче от ..ся ще правим 5 месеца и тои е на 17 апък аз съм на 13.. ии наистина му вярвам ,че ме обича защото няколко пъти е плакал пред мен и много пъти ми го е доказвал..и мисля ,че и аз го обичам ,защото на моите години е не много реално да кажа ,че 'обичам' обаче наистина изпитвам много силни чувства към него така да го кажем..и чувствам ,че той е човека и искам с него да го направя за първи път..той никога не ми е намеквал ,че иска щото съм малка ест и изобщо не е такъв обаче предполагам ,че и той го иска..и единствения ми проблем е ,че съм много малка за тва и ще излезе ебати курвенското..иии не знам..смисъл ..вярно ,че го правиш когато мислиш ,че това е момента и това е човека обваче наистина мисля ,че съм малка за това щото нали мен сега не ме бърка обаче един ден като си имам дете и тои даречем е на 14 и ме пита на колко гоини аз съм го направила за първи път аз кво ще му кажа?'на 13 маме на 13'..смисъл тъпо е ..вие какво мислите?
    za kude burzash ..
    ima vreme i za tova - za sega si se vijdaite , durjete edin na drug , hodete na pizza i kino .. vsichko si idva po mestata i edno po edno
    hubavo e che mislish taka .. pohvalno e , bravo

1. deteto nqma da te pita
    2. mnoo znae to koga si go napravila, napravila si go na 18 i tva e

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    ne burzai ima vreme za vsi4ko

Голям фен
    Град
    Някъде там....
    Много е хубаво, че се замисляш за тези неща и добре осъзнаваш, че наистина си "малко" малка...и ти е раничко.И аз мисля да поизчакаш още.Недей бърза ... ако наистина се обичате...няма да му е проблем да те изчака още.Все пак и той знае на колко си и че ти е раничко. Ако след време още мислиш, че това е човек (както сега) ...може би е той Да не съжаляваш после...просто изчакай още и не бързай
    Look into my eyes - you will see
    What you mean to me
    Search your heart - search your soul
    And when you find me there you'll search no more

Bryan & Celine - Everything I Do

Guest
    Абе забелязали ли сте ,че вече гаджета са 13-14 годишни момичета с по 16,17 годишни хмммю

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Изчакай-после няма да имаш спирачка!

Фен
    Град
    Dance Department
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Изчакай-после няма да имаш спирачка!
    За всичко си има време ...... въобще недей да бързаш иначе ..... kremen4et0 го каза....

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мн правилно мислиш - наистина ти е рано и няма кво да препираш, на всичко му идва времето рано или късно като чуя 13 години и си представям едва ли не някакво малко дете.. наистина възрастта ти не е хич подходяща за правене на секс
    апък и щом приятелят ти не го прави на проблем, няма за какво да се тревожиш
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

;)
    Guest
    мерси ви.. и аз мисля като сичките ви, така че темата е изчерпана

Guest
    Един въпрос Заради себе си ли искаш да го направиш или заради него ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^AvRiL^LaViGnE^
    Един въпрос Заради себе си ли искаш да го направиш или заради него ?
    емиии и заради мен и заради него..не знам..схте цхакам най-малко до 14..най-малко ..апък ако той не иска да чака..тогава ще си проличи кви с аму чувствата

Голям фен Аватара на Communist
    Град
    Earth
    Изчакай малко де
    Ако не знаеш - ще те научим!
    Ако не можеш – ще ти покажем!
    Ако не искаш - ще те принудим!

Пролетарии от всички страни - обединявайте се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си