- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблеми с гаджето
Аз съм на 18 и е нормално да правя секс с гаджето ми.В началото ми беше много приятно но после тя започна да става леко "брътална".Веднъж дори ми захапа пеница.КАжете ми какво да правя?КАкво иска тя?БЯнзадежно ли е?
mi proveri dali ne vzima jenski hormoni![]()
Иска малко разнообразие може би.С времето се отпуска...и е малко по "разкрепостена" (до някаква степен).Кое да е безнадеждно?! Каквото не ти харесва...просто и го кажи.Кажи й че това не ти е приятно...и тя няма да го направи повече...почти съм сигурнаТрябва да говориш с нея...идвамата трябва да знаете какво точно харесва другия, какво мисли и т.н Успех!
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Изненадай я с нещо в "по-брутален стил"...![]()
Резултата ще е следния:
1.ако това е което иска - ще и доставиш огромно удоволствие! \/
2. ако не е садо-мазо - ще се поуспокой в издевателствата си над теб![]()
![]()
Успех!
Ami pi4 vij sq nemoje tq taka da pravi kakvoto si iska!Vuv sexa ne6tata se pravqt sus suglasieto i na dvama vi!Kato ne ti e priqtno ot ne6to prosto i obqsni 4e ne ti dopada...
пф ко се оплаква6 ве има6 си секс ма6ина ф леглото :Д
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
може би момичето иска да опитате нещо по-различно в леглото, нещо ново, което ще разнообрази секса. все пак не може да правите всеки пък едно и също нали?!![]()