- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ще откача.Помагайте.
От известно време си харесвам едно момиче и то много но тя си има приятел въпреки че в момента май са скарани.Смятам,че й тя не е безразлична към мен но проблема е другаде.С нея работим заедно и разбира се имаме и други колеги и колежки.Проблема е,че други две колежки ми казаха че ме харесват и сега искат да си определят срещи с мен.За момента се опитвам да ги отблъсна но са доста настоятелни и вече неиздържам а неискам да разпространявам това че харесвам друга наша колежка.Кажете ми какво да правя ако им кажа,че си имам приятелка те ще се отдръпнат но ако впоследствие започна да излизам с колежката която харесвам ще се получи много гадно положение.Дайте съвети.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
Еми не може да имаш всички пък!Начи-ти си харесваш момичето което има приятел(и може би ще скъсат),другите ти колежки ги зарежи..просто ги отрежи някак!Ако не искаш да се замесиш в огромна каша..я си представи че излезнеш с тях и това момиче разбере..и ако не е безразлична към теб тва до една степен може да я нарани..така че-действай да спечелиш момичето и не се задявай с други поне засега.Друго не мога да те посъветвам..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Защо трябва да лъжеш 2те колежки? Много по-лесно е да им кажеш че не искаш да си с нито едната от двете. Бъди твърд.
А момичето дето го харесваш - изчакай малко да вифиш как ще се развият нещата.
Успех![]()
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Просто и на двете поотделно им казваш,че просто няма да се получи и ти си харесваш друго момиче и те нямат място в сърцето ти.И говориш с дрегото момиче,казваш и за чувствата и,ако вече не си и казал и решавате какво да правтите.Ако иска нека остава с приятеля си,ако иска да се съберете-съберете се.
Няма нужда да казваш на другите 2 колежки, че харесваш друга колежка, просто им казваш, че харесваш друга.А за твоето момиче, просто имай търпение за нея.
Успех!
Божествена лудост ли ме обхвана?
Мерси за съветите но все още ми е пълна каша в главата.Сигорно ще им кажа,че си имам приятелка или че харесвам просто друга.Трябва да си измисля сюжетната линия.![]()
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
не казвай, че имаш приятелка. просто им кажи, че си влюбен и обичаш друга. това би трябвало да ги накара да се отдръпнат. а ако стане нещо между теб и твоята колежка, която харесваш, просто предварително ще трябва да й кажеш за това, за да няма после неприятно изненадани
zimai sichki da staa kuponq kvo gubi6)))))))
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Ами бъди искрен с тях. Кажи им само, че се интересуваш от друга сега, не пояснявай от коя![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ако вече си споделил с момичето което харесваш...и си видал че може да се получи нещо, бори се за нея.Ако пък не..все пак не можеш цял живот да я чакаш. И аз съм попадала в същата ситуация, съвсем малко по-различна,но изхода ми беше...че сега съм с друг ,момчето което обичах се наложи да го забравя и сега сме си само фр.Гадното беше че тои знаеше за чувствата ми и се пак...ама това е мимало :P сега си гледам на пред и съм си оптимист. Живота е един и трябва да го живеем,а не да се мъчим .Пък и кажи си явно съм прекалено добър за нея и малко ще ти олекне
ПС: Според мен за всеки влак си има пътници!))
Something's wrong with me,
Cause I can't even feel you
now
Or know that this is real.
Am I too blind to see that there's something there behind your eyes
and it's bringing me to my knees?