- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo ozna4ava tova
edno momi4e ne vednuj mi e kazvala 4e sum sladak. kakvo ima predvid s tova? 4e me haresva li? Dali iska da ima ne6to ob6to s men 6tom mi go kazva? Prosto mi e hiper stranno kato mi kaje ;mnogo si sladuk;sladur i t.n. vuob6te tova kompliment li e ili ne za6toto kato mi go kaje se 4uvstvam naistina glupavo i ne znam kakvo da otgovorq![]()
ахаха еми да,, кефи ти се![]()
иска да ти привлече вниманието, ама ти па не си загрял ахах нищо
ако те кефи викай и и ти сладурче
![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
това в никакъв случай не значи че те харесвапросто ти се кефи а това че нз кво да и отговориш е защото я харесваш или изпитваш някакви симпатии към нея!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
хах ми значи че те харесва мн ясноайде зимайте се ..кфо се моташ.. заблуден..хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Първоначално написано от PaChanGa_GiRl
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
от тази историика има мн оскъдна информация човек .. според мене просто леко се бъзика с тебе .. ама тва го съдя от това което си писал .. повярваи ми мн моми4ета го казват това еи тъи от бъзика ...
Абе bugnat ника май ти отговаря на състоянието.Какъв е тоя бъзик да кажеш на някой че е сладък.Аз ли немога да зацепя или ти май говориш глупости.Според мен момичето може и да изпитва някакви симпатии към теб но не трябва да го приемаш толкова навътре това и да си мислиш вече за връзка.Момичето може да иска просто да ти направи комплимент и да ти покаже по някакъв начин че си й симпатичен.Ако харесваш момичето може да се задействаш и да й кажеш че я харесваш и да видиш какво ще ти отговори.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
най-вероятно момичето те харесва, но не иска да ти го казва директно, а го прави посредством намеци с надеждата, че ще й обърнеш внимание. ако ти също я харесваш следващия път когато ти каже, че си сладък й отговори на комплимента с комплиментот там нататък нещата ще потръгнат от само себе си
![]()
ami da ti kaja az kato si smenq pri4eskata ili si kupq ne6to novo vse mi vikat 4e sym sladyk ama pri tebe moje da e po razli4no
Ми и аз често така се лигава с момчетатаПървоначално написано от Анонимко
Споко,не те харесва
Просто се опитва да ти направи комплимент момичето,къв е проблема
Отговори и с същото.Ако съдя по моите разсъждения на комиче,то тва е просто защото се опитва да бъде мила,но се съмнявам че има нещо повече.Предполагам че би ти го казала директно.
П.П. Не очакваи кои знае кви отговори тука щото не я познаваме и не можем да кажем с сигурност![]()
ne 4e se buzika, a prosto proqvqva simpatii.Първоначално написано от bugnat
tova ne ozna4ava 4e iska da hodite, v nikakuv slu4ai. to az na vseki koito me radva i mi e simpati4en i priqten mu kazvam sladurTva ne ozna4ava 4e iskam da hodq sus vsi4ki, ako e taka izliza 4e sum basi kurvata, a ne e taka
![]()
Кой каквото ще да казва, аз ако кажа на някой сладък си, ще имам предвид "кефя ти се.. ама само толкоз"
Първоначално написано от Анонимко
Haha e kak neznae6 kvo da i kaje6?! Kaji i "Mersi i ti su6to si mnogo sladka"
Ammm kolkoto do tva dali te haresva....Tva samo tq si znae
Moje da ti go e kazala prosto 6toto si i simpati4en smisal tva ne zna4i 4e nepremenno trqbva da te haresva
KOITO ME MRAZI POD MENE DA LAZI!!!
Ami na4i ti se kefi momi4eto![]()
SAMO LOST!
zna4i 4e iska da q kleca6 ama si neopitno zai4i
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY