.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

vapros kam momi4etata

hi.kakvi mom4eta haresvate ?kak trqbva da izglejdat,da se darjat i t.n. pls.help

Град
    nqkyde pokrai moreto
    4ovek za vsqki vid om4e ima si i vid momi4e ... taka 4e tva e mn otnositelno kakvi mom4eta haresvat .. vsqka si ima liubim stil. Ako za edna golemiq gyzar e bahti pi4a to za drugo tozi sy6tiq gyzar moje da e drazne6t i otvratitelen ..... vajno e da se otkrie edno ot dvete
    #1 momi4e koeto da haresa tvoq stil ili #2 ako si si izbral momi4e da razbere6 neiniq stil i taka da si s neq !!!!

такива теми колкото щеш! виж на търсачката....... ахах
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Всеки търси различен тип човек...Но в твоя помощ,ще ти напиша какво търся аз.
    Търся: ( )

външен вид:
    Висок,атлетичен(това не означава да е със 4637463295623782 кила мускули,а означава да не е дебел,нито да е кльощав-има разлика между слаб и кльощав-,а да е НОРМАЛЕН,по-здравичък ),коса-всякаква-няма значение.Трябва да има хубава коса обаче.Да се облича със нормални дрехи,ърбан стайл(щампи,кончета,всякак и цветове-ВКЛЮЧИТЕЛНО РОЗОВО-кой е казал,че розовото е гейско?!?!?-УБИЙТЕ ГО С КАМЪНИ ,да носи различни гривнички(върви от кожа например),странен часовник,различни ланчета,обувките са по избор,ТРЯБВА ДА НЕ МИРИШЕ НА ПОТ и да има хубав парфюм,който ДА СЕ УСЕЩА,да носи очила(в противен случай много трябва да се мръщи на слънцето,а това е..странно ),ДА СЕ ОБЕЗКОСМЯВА!!!Да си поддържа лицето(ходене на козметик веднъж на максимум 2 месеца върши работа).

характер:
    възпитан,разумен,галантен, ил,с чувство за хумор,благороден,да разбира от мода и въобще поддържане на външния вид.Да обича да ходи по магазините,по възможност да не пуши,а ако пуши,то да не е постоянно.За алкохола нямам особени претенции,стига да не се напива и да ми вреди по какъвто и да било начин.Да ме уважава(и аз ще го уважавам),да е много отворен,искрен,приветлив човек,винаги кипящ от енергия,усмихнат и много общителен.Да е лъчезарен.Да има самочувствие,може и да е голямо,но това самочувствие ДА ИМА ПОКРИТИЕ(т.е. да не говори празни приказки).Да обича да се забавлява(и да умее да се забавлява).

ми засега това се сещам

Повече от фен Аватара на mp3f
    Град
    V hrastite otlqvo
    ami vseki si ima sobstven vkus,az li4no ne s1m si izgradila nqkak1v ideal do sega vs koito s1m haresvala sa mn razli4ni edin ot drug

Момиче съм ! ! !

Супер фен Аватара на white_chik
    Град
    sofia mladost 1A
    А ве какви хора има на тоя свят Заради момичета,като e_l_i_z_a напарво ми идва да взема резачката или патлака и наред .Момче с розово не може.Тука вече не става въпрос за стил и за мода става въпрос,че е смешно и гадно и гнуссно.
    А по темата,естествено,че си е индивидуално.Всеки с вкусовете си.Няма човек,който да се харесва на всички,но според мен най-важното е индивидуалност,ако си с нещо по-различен от масата няма как да не те забележат
    Две хубави очи. Душата на дете
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum в две хубави очи; - музика - лъчи
    http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forum Не искат и не обещават те...

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от mp3f
    ami vseki si ima sobstven vkus,az li4no ne s1m si izgradila nqkak1v ideal do sega vs koito s1m haresvala sa mn razli4ni edin ot drug
    И аз съм така

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a

външен вид:
    Висок,атлетичен(това не означава да е със 4637463295623782 кила мускули,а означава да не е дебел,нито да е кльощав-има разлика между слаб и кльощав-,а да е НОРМАЛЕН,по-здравичък ),коса-всякаква-няма значение.Трябва да има хубава коса обаче.Да се облича със нормални дрехи,ърбан стайл(щампи,кончета,всякак и цветове-ВКЛЮЧИТЕЛНО РОЗОВО-кой е казал,че розовото е гейско?!?!?-УБИЙТЕ ГО С КАМЪНИ ,да носи различни гривнички(върви от кожа например),странен часовник,различни ланчета,обувките са по избор,ТРЯБВА ДА НЕ МИРИШЕ НА ПОТ и да има хубав парфюм,който ДА СЕ УСЕЩА,да носи очила(в противен случай много трябва да се мръщи на слънцето,а това е..странно ),ДА СЕ ОБЕЗКОСМЯВА!!!Да си поддържа лицето(ходене на козметик веднъж на максимум 2 месеца върши работа).

характер:
    възпитан,разумен,галантен, ил,с чувство за хумор,благороден,да разбира от мода и въобще поддържане на външния вид.Да обича да ходи по магазините,по възможност да не пуши,а ако пуши,то да не е постоянно.За алкохола нямам особени претенции,стига да не се напива и да ми вреди по какъвто и да било начин.Да ме уважава(и аз ще го уважавам),да е много отворен,искрен,приветлив човек,винаги кипящ от енергия,усмихнат и много общителен.Да е лъчезарен.Да има самочувствие,може и да е голямо,но това самочувствие ДА ИМА ПОКРИТИЕ(т.е. да не говори празни приказки).Да обича да се забавлява(и да умее да се забавлява).

ми засега това се сещам
    Съгласна съм ,но нямам претенциите да не пуши ,защото аз самата пуша!

Супер фен
    висок,не-кльощав,готина прическа,рапърче

чувство за хумор,отворен,да се държи мило с мен

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от white_chik
    А ве какви хора има на тоя свят Заради момичета,като e_l_i_z_a напарво ми идва да взема резачката или патлака и наред .Момче с розово не може.Тука вече не става въпрос за стил и за мода става въпрос,че е смешно и гадно и гнуссно.
    А по темата,естествено,че си е индивидуално.Всеки с вкусовете си.Няма човек,който да се харесва на всички,но според мен най-важното е индивидуалност,ако си с нещо по-различен от масата няма как да не те забележат
    Еее,ти пък толкова остро реагираш Розовото си е цвят... Момичетата,които носят синьо,да не би да са лесбийки? Една розова или бебешко лилава ризка е адски сладко ...както и да е \/ различни вкусове... Въпроса беше,че нямаше нужда да се опитваш да ме обиждаш

Мега фен Аватара на koalka
    Има много такива теми и не е нужно да се пускат едни и същи.

Guest
    Супер тъпо е да имаш някакъв изграден стереотип, по който да си търсиш момче. Просто ако е така, мога да ви гарантирам, че никога няма да го срещнете. Защото в представите си правим всеки перфектен, а както знаем - перфектни хора просто няма!
    Престанете да се ограничавате. Има толкова готини същества на тоя свят, които само чакат да бъдат открити. Огледайте се!

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    Цитирай Първоначално написано от e_l_i_z_a

външен вид:

характер:

ми засега това се сещам

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mnooooooooooooooooooooooooo skromnaaaa weeeeeee .............. bah maa muuuuuu

a ina4e verno ima mn takia temi
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    И знаете ли кое е най-тъпото от цялата история на e_l_i_z_a - че дори да намери бодобен мъж то той няма да излезе с нея.А пък дори и да излезе веднага щом се събуди всичко ще приключи.Но иначе няма лошо да се мечтае

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    vseki si ima sobstveni kriterii naistina,no ako e momcheto e drujelubno,veselo,zabavno i da ne se sliva s vsichki ostanali to vse nqkoe momiche shte go haresa a za tva s rozovata rizka e neee kato vidq takiv i mi stava zle.vupros na lichen vkus ama vse pak ...

Висок, слаб, свлечен с кецове sk8, blade.... А бе да си ме обича и да държи на мен да знам че за всичко мога да разчитам на него....
    Something's wrong with me,
    Cause I can't even feel you
    now

Or know that this is real.
    Am I too blind to see that there's something there behind your eyes
    and it's bringing me to my knees?

Istinski, prosto trqbva da bade sebe si
    Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3

1. Не харесвам момчетата , които винаги карат другите да ги съжаляват - харесвам мъжественни и силни хора.
    2. Харесвам момчетата, които никога не би проявили грубост към едно момиче и които се държат като истински кавалери.
    3. харесвам момчетата, които упорито се стремят към целите си .
    4. На всеки му е приятно да общува с човек които се грижи за своята външност.
    5. Не харесвам момчетата които когато успяват да вкарат в леглото си някое момиче веднага го разправят на всички - това е клюкарска история.
    6. Не обичам когато един човек постоянно лъжи за себе си и за живота си.
    7.Харесвам толерантни, културни , високо интелигентни, забавни и с добра душа.
    Но когато става въпрос за любов - то обичаш човека такъв какъвто си.
    Ние не си избираме хората , които да обичаме.

Голям фен
    Град
    София
    ami men lichno nai-glavno me interesuva haraktera na samoto momche i durjanieto mu kum momichetata,a po nazad ostava vunshniq vid
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Супер фен
    не се замислям за това какъв е човека който ме привлича.. той просто ме привлича и това е.. привлича ме с външен вид, характер, поведение и т.н.
    не може да решиш трябва да е такъф и такъф защото никога няма да е на 100% такъф какъвто ти се иска

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Супер фен
    абе автора, ти вярваш ли си че като прочетеш 100 мнения (вероятно различни едно от друго, едни харесват притеснителни, други "лоши момчета", трети кавалери и тн) ще промениш нещо в себе си? всеки си е индивидуален и има собствен чар. както се казва за всеки влак си има пътници

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Виж са това какви момчета харесваме е много общо казано,на външност всеки човек си има уникални черти.Но за едно момиче е много важен характера на едно момче,това как се държи с теб
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Цитирай Първоначално написано от assd
    абе автора, ти вярваш ли си че като прочетеш 100 мнения (вероятно различни едно от друго, едни харесват притеснителни, други "лоши момчета", трети кавалери и тн) ще промениш нещо в себе си? всеки си е индивидуален и има собствен чар. както се казва за всеки влак си има пътници
    Мдам,между другото и тва го има Много точно казано.

На външен вид да е приятен . Може да не е чак красив, по-скоро симпатичен. Най - важното - да се държи естествено, а не като гъзар. Да бъде забавен , вместо да ти подхвърля зле сковани комплименти. Това е, какво повече ще искате бе момичета? Кат не ви харесва, стойте си стари моми!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си