.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: Защо...

Guest

Защо...

Ето моя проблем:
    С моя приятел се натискаме,целуваме се,обарваме се.. въбуждаме се на макс.. всичко окей но той изведнъж започва да се държи супер студено,отдръпва се,започва да ми говори нещо и в крайна сметка нищо не става... това е всеки път.. не мога да разбера какво му става.До сега не сме спали заедно,а знам че той е спал с много момичета преди мен .. Какво да направя? Аз ли греша нещо?

Голям фен
    Град
    Stz
    Ами не мога да си го обесня!Може да мисли че ти не искаш да го правите или да мисли че е рано!Абе момчетата са странни птици.понякога наистина не могат да се разберат!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    moga da ti kaja kak da go vkara6 vav legloto ama da ne izdava6 tainata \/ zna4i kato go vazbudi6 mu pahni rakata si vav pantalona mu i zapo4ni leki pogalva6ti dvijeniq i mu kaji ne6to ot sorta " iskam go celq...."
    ili mu razkop4ei pantalona i zapo4ni malko po frenski povqrvai mi 6te se slu4i e6to ako se drapne zna4i neiska da go pravite vse o6te ama pi6i pone ot kolko vreme hodite !

Guest
    7 месеца..

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    kolko pati kaza 4e ste si lqgali taka da go nare4em? za tezi 7 meseca ? spored men toi ne6to se pritesnqva govori sas nego na 4-ri o4i nqma lo6o i 6te se razberete siguren sam kaji mu 4e ima6 nujda ot sex i 4e ne izdarja6 no ne e nujno da go pravi sas tebe zardi tova... ako neiska da go pravi sas teb mu kaji mn zdrave i si nameri drug....

Мега фен Аватара на koalka
    Питай го директно къде е проблема.

Guest
    Девствен е друго логично обяснение не мога да си намеря

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Може би нещо го притеснява Поговори с него и се опитай да разбереш какво го мъчи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си