- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koi rapur pove4e te kefi
Koi rapur e po qk spored vas?
za mene EMINEM ili Marshal Murts kakto mu e istinskoto ime e No 1 koito ne e saglasen zdrave da e tva mi e lubimiq rapar ot goredolo 4-5 godini
za mene EMINEM e No 1
Маршъл Метърс му е името
Иначе му се кефех..преди няколко години...сега се осъзнах..иначе лириките му са яки ама не ме кефи гласът нещо...
Нищо лично срещу популярната музика...
2pac 4ever
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
аз гласувах за Eminem
Аз съм за Емчо, защото много ме кефи, акто се прави на идиот![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Гласувах за Еминем, защото ми е любимият рапър. Но има и доста други добри. Например Notorious BIG е правил .. мн добри неща. DMX също ме кефи.. И все пак .. Еминем.
Run D.M.C. тия са най-големите изруди.,а и Некро щото текстовете от текстовете му спокойно може да станат ултра брутални дет метъл албуми.
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Определено Емнием. Тупак е добър рапър, но е велик с това, че са го гръмнали. Фифти и дъ гейм са ми смешни, а пък тоя the drug го чувам за първи път.
То аз четох, че некро правил някаква метъл група с баратът на Макс Кавалера.Първоначално написано от magesnik
![]()
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
xaxa drug = drug raper (koito ne e posochen)Първоначално написано от Mo6nо
![]()
В такъв случай ще спомена ONYX, Das EFX, Psycho Realm, House of Pain, Everlast, Necro, Dr. Octagon, Гошо от Почивка (Първоначално написано от OtherDimension
), DRS, Гумени Глави (донякъде) и любимата ми рап група Cypress Hill. Май прекалих с изпълнителите ама нищо.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Гошо от Почивка (Laughing)
XAJxjaxjJAXjaxHAXhaxjAXAHXJAXHAXAxjAXHAXjaxAHXAXjA x
btw .. glasuvam za 2pac ... ot 90 do 2000 bqh fen na eminem , no sled tova toi ne prosto izneverina sebe si - toi se prevurna v sushtoto tova , koeto plueshe 10 godini
btw drug = droga.
рап не слушам, ама все пак Тупак си е класика![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Cypress Hill!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Фифти най го уважавам. Винаги съм го харесвала.
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
glasuvah za EM, ama smqtam, 4e i 2PAC e mnoo dobur
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
EMINEM -![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
2 Pac 4ever i Method Man
Something's wrong with me,
Cause I can't even feel you
now
Or know that this is real.
Am I too blind to see that there's something there behind your eyes
and it's bringing me to my knees?
To e qsno EminemToz 50 stotinki neshto naposledak e zamrql.. ili az ne se valnuvam mnogo ot nego
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Гласувах за Eminem.
Любими рапъри:
Kurupt
DMX
Public Enemy
Paul Wall