- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koi rapur pove4e te kefi
Всички казват,че Тупак е най-добрия и може би има защо,но за мен Еминем си остава най-добрия.Просто преди адски много го слушах и ми е доста любим.
Всички казват,че Тупак е най-добрия и може би има защо,но за мен Еминем си остава най-добрия.Просто преди адски много го слушах и ми е доста любим.
i az taka mislq
Емиии..ог изброените Еминем, 2 PAC ~ няма какво да го коментирам, той е класика.Също така Снууп Дог е моят фаворит, заедно с Dr Dre ~ тези двамата хора супер много са допринесли за развитието на Рапа. Макар и някой да смятат Снууп Дог за комерс ~се пак за момента той държи едни от най-добрите парчета....
![]()
Еминем....Преди ме кефеше ,НО 2paC IS THE BEST!Първоначално написано от die_die_my_darling
От тук посочените гласувам за 'Пак..
Но за мен никой и никога не е бил по-добро МС от Cannibus .. Еминем колкото и добър лирик да е, не може да се сравнява с него в никой критерии..
az sam za Busta Rhymes![]()
![]()
Ту пак е класика нема спор и Еминем ме КЕфи доста ама аз съм за SEAN PAUL!!!!!
Kiss me.....
EMINE3M e най-добрия рапар според мен. Има много добри песни.
Гласувах за 2Pac , макар че се кефя много и на Eminem , но защо ги няма DMX , ONYX , Obie Trice , Lil' John , Nelly , Tony Yayo ..... някои , които правят стойностен хип хоп и не са толкова комерсиални като 50 cent ...
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
Подкрепям, че гласът му не става иначе може да нарежда както си иска в това спор няма, аз тук гласувах за 2pacПървоначално написано от Jamalska
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
А защо ги няма :Първоначално написано от ruff_rider_lady
Lil - O, Gangsta Dre, GZA, Method, Redman, AZ, 8ball, 36 mafia, Das EFX, GangStarr, Outlawz, B.I.G, Puffie ^^, KRS ONE, Big Punisher и хиляди други ? ох ами Ice Cube, NAS, Dirty ol' bastad и т.н ?
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
2 PAC 4ever ! ! !
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Mi men si me kefi 2pac,Busta,Snoop,Dr.Dre,Onyx,Three 6 Mafia.ot bg me kefi spens,DRS,Knockout i mai tva e puk ina4e si glasuvah za pac!
EMINEM[/list][/code][/quote][/u][/i]
4estno kazano tiq det sa izbroeni sa mi nai-smotanite. Hareswam samo Snoop Dogg ot raparite i Run DMC.
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
Мне точноПървоначално написано от niGGa
Според мен анкетата е безмислена, защото има безброй Mc-ta който могат да се изброят. И се научете 50 cent (цент) като се обърне в бг пари става 85 стинки ок ?.
И се надявам, че не намесвате Пак напразно защото сте чули една негова песен и ви е харесала. Това ми напомни за един пич който уж " влюбен " в Пак пък носи лентичка на 85 стинки ...![]()
Най ме кефи Лудакрис. Иначе ДМХ е мноо як ниггъ, и на песни и на външен вид. 50 ми прилича на цигане, нещо му е селска мутрата но песните са ми укстра. Еминем е малко дришлеме ама има една две песни (тая с нейт дог- шейк дет есс) Нейт дог има страшен глас, от тия блусовите рапове много се кефа и на Уорен Джи
2т. системно
2Pac i 50 cent,no ima i drugi![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
em eminem i 2pac ama nqma kak da glasuvam za dvamata
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Eminem от изброените,а иначе Bushido![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Не слушам рап и ме дразнят по принцип, но Еминем най ме кефи от изброените, тоест неговите текстове най-много ми допадат.
Аз харесвам повече българските рапъри като :
Спенс , Слим и такива особено песента на Слим-Приказка и Дамата в зелено мно0о00 яки