- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koi rapur pove4e te kefi
Аз харесвам повече българските рапъри като :
Спенс , Слим и такива особено песента на Слим-Приказка и Дамата в зелено мно0о00 яки
Ъъ, кое не му е точното?Първоначално написано от N.C.L
Както и да е, няма да се карамеЕминем беше уникален..казвам беше, щото след един албум се развали целия..
Eminem si e mnogo dobre
Glasuvah za 50 cent! :} Eminem su6to e mn qk...:]
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!
ъъъ еминем мн ясно![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Метала не го ли забраниха вече с законПървоначално написано от maldini
?
2т. системно
ахахахаха ето го и часовникаПървоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
кога ще се научиш,че да грухтиш във форуми е неприлично?![]()
![]()
The Game и Eminem-те тва е друго нема.
emineeeeeeeeem![]()
![]()
![]()
![]()
a 50 cent e jivotno..
Същото се отнася и за мен! Освен него и Ludacris много ми радва окото...Първоначално написано от HaCkO
Супер се кефя,че Shady ще издава нов албум началото на другия месец![]()
Друг.
Кефят ме Ъпсурт.![]()
az ako sam 4estna nito edin ne me kefi izcqlo ot vseki po nqkoq pesen no nito edin izcqlo
eminem - lose your self
50 sent - in da club
2pak - californiq love
![]()
![]()
![]()
ne se pi6e lose your self, se pi6e loseyourself
50 сент!!! Определено е по-добър от Ем! Иначе на мен любимия ми рапър е BoW WoW, но то пее по скоро R&B, отколкото рап
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Първоначално написано от sladka_niki
2paC не 2paK :PПървоначално написано от crazy_sexy_cool'f
Crazy нищо лично кефиш ме, но какво е по - доброто на 85 стинки - beats, rhymes или и двете ?
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Има едно бутонче "Edit"! Бързо го използвай преди някой да ти се е изсмял!Първоначално написано от Ninska
Naapz...Не слушам от доста време такава музика, но поне знам как се пише Marshall Matters, а не Marshal Murts...Щом сте такива фенове, поне знайте как се пише имената на любимия ви певец, група.
И се пише Lose yourself...
^ И аз отдавна не следя тенденциите в този стил, затова ще се въздържа от коментар. Иначе, братле, недей да виниш рапърите, че не знаят как се пише Marshall. Все пак на нас този надпис ни вади очите (и ушите) поне по 15 пъти на ден, а на тях - не, ххаха.
:P
^Пахахахахах nice one![]()
Абе ако наистина както казваш си му фен от 4-5 години как не му научи името за толкова време (Marshall (Bruce) Mathers).za mene EMINEM ili Marshal Murts kakto mu e istinskoto ime e No 1 koito ne e saglasen zdrave da e tva mi e lubimiq rapar ot goredolo 4-5 godini
Аман от псевдо-фенове.
Иначе на Ем му бях фенка преди време. Всички знаят (запознатите с творчеството му), че на фрий е луд. Албума му "Marshal Mathers LP" беше много добър, но напоследък взе да издава много бозици...
Петдесетте ст`инки не го зачитам за рапър...
2Pac мир на праха му, имаше доста добри неща.
The Game деазнам, нямам наблюдения.
Скрий се! И така не се пише... Lose Yourself...ne se pi6e lose your self, se pi6e loseyourself
В бияд също са на маршали.Първоначално написано от Joey Tempest
2т. системно
Нормално е еминем да има най-много гласове,но и тупак е велик.Все пак аз гласувах за еминем,защото той промени хип-хопа толкова,колкото никой друг не е успявал.
Сaмият 2pac е казал: "Аз може да не съм най-добрият рапът,но със сигурност аз ще го вдъхновя"
А пък Еминем казва: "Аз се вдъхнових от 2pac"
така че си правете изводите кой е номер 1
![]()
Черпа инфо от книгата на Shady![]()