.

Виж резултатите на анкетата: koi rapur e po qk

Гласували
106. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • eminem

53 50,00%
  • 50 cent

9 8,49%
  • 2pac

26 24,53%
  • the game

3 2,83%
  • drug

15 14,15%
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 124
    Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    EMINEM FOREVER !

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от BornFromPain
    Хахах еминем променил хипхопа колкото никой друг... Както и 50 cent, cash money millionaires, the game и другите такива нали? хаха успех :П
    Така е ЕМИНЕМ,педесе стинки и другите боклуци промениха хип хопа и го направиха такава пумия,който никой друг не е успявал да направи.Сега рапа се слуша от всеки и най-безсмислените и тъпи песни,за хората са велики...

Guest
    Da ne muzikata koqto slu6a6 ti da ne e bokluk?

Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Da ne muzikata koqto slu6a6 ti da ne e bokluk?
    Би ли дал аргументите си?

Абе Еминем е велик. Защо изобщо го сравняваме с фифти сент и разни такива? А ти госте колко такава музика си слушал, за да твърдиш, че е боклук?
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.

Град
    2 метра под земята
    Цитирай Първоначално написано от 3абаВно
    Абе Еминем е велик. Защо изобщо го сравняваме с фифти сент и разни такива? А ти госте колко такава музика си слушал, за да твърдиш, че е боклук?
    С какво по-точно е велик това жалко подобие на човек?

...с музиката си.
    110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.

Фен
    Град
    v edna lokva
    Ot kude znae6 4e e jalko podobie na 4ovek?

Град
    2 метра под земята
    ...с музиката си.
    И най-вече с последните си хитове?

Последната му песен е маумна. Да, но некя погледнем албумите "The Eminem Show" и "Marshall Mathers". Не съм чувал рапър с по-мелодични песни. Нещо, което попринцип не подхожда на рапа - мелодията.

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    За мен Eminem е номер едно
    хъхъ..

Фен
    Град
    Варна
    Mobb Deep
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
    50 сент!!
    да е и на мен ми харесват камелия и анелия ,малинка, капинка и смокинка мно ме кефат !

Mobb Deep
    да но преди да се саберат с велиакта група ГОшко юнит... !

повечето хора даже незнаят що мислят така ! просто избират името което най-много им допада ...според мен още доста имена на рапари и групи би трябвало да са там ..изобщо списака става много дълъг ..и никога няма да се достигне до консенсос кой е най-добрия ...

по темата ..гласувах за 2pac защото ми харесват песните му ,начина по които се е държал , как се е борел за мнението си , че е различен ... ! това е моето мнение знам че повечето хора не са съгласни с него и ми е се тая .. .

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    Абе добре като цяло темата е яко тъпа щото няма едно най-добро МС.. Щото имаш различни критерии по които се оценяват и няма един който да е най-добър във всичко.. Имаш flow, глас, скорост, колко е добър на фрий, колко добри лирики пише и тн.. Ама освен тия критерии има и още много други неща свързани с бекграунда на еМСи-то които също оказват влияние.. Но като вземем всичките параграфи със ръка на сърцето бих гласувал за Тупак.. Еминем може да е добър на фрий от време на време да има готини текстове.. Другото което ви кара да го слушате е просто реклама :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Град
    universe
    нешо не ме кефи целата тая класация. земете наредете Big L, Lord Finesse, Guru, Nas, Immortal Technique, KRS 1 и може и да гласувам ..

Град
    2 метра под земята
    Аз не слушам много рап,но все пак DMX яко ме кефи.Изобщо не ми пука кво мислят другите или колко по-малко успехи и награди имал.Важното е мен да си ме кефи.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Последната му песен е маумна. Да, но некя погледнем албумите "The Eminem Show" и "Marshall Mathers". Не съм чувал рапър с по-мелодични песни. Нещо, което попринцип не подхожда на рапа - мелодията.
    Ти слушал ли си Тупак и Аутлоуз някога ?

Цитирай Първоначално написано от niGGa
    На Тупак съм слушал албумите му до смъртта му. На Аутлоуз не съм слушал нищо. Нямам намерение да споря с теб, защото знам, че си по вещ в рапа от мен. Но ще отбележа, че Тупак е велик с това, че са го гръмнали. Факт. Продаван е с път повече след смъртта си отколкото преди нея.

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    Това е така, да. Не споря. Искам да кажа, за мен бийтовете му са ненадминати. Еминем се опита да се намеси във неговите работи - но се изразих добре, просто се опита.. За това не съм му фен..

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Това е така, да. Не споря. Искам да кажа, за мен бийтовете му са ненадминати. Еминем се опита да се намеси във неговите работи - но се изразих добре, просто се опита.. За това не съм му фен..
    да сагласна съм ... !!!

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен Аватара на BornFromPain
    Град
    SFC HC
    На Тупак съм слушал албумите му до смъртта му. На Аутлоуз не съм слушал нищо. Нямам намерение да споря с теб, защото знам, че си по вещ в рапа от мен. Но ще отбележа, че Тупак е велик с това, че са го гръмнали. Факт. Продаван е с път повече след смъртта си отколкото преди нея.
    Хихи как ще си слушал албумите му като има албуми и песни които са на Тупак И Аутлоуз :> И са доста :>
    Черното отива на всичко. Рано или късно.

Може би не знам, че това са Outwalz. Не съм му голям фен и не съм се заинтересувал с кого пее, на за сметка на това знам, че на обложката на един от албумите му е посочил Cypress Hill като едни от любимите му изпълнители, защото съм им фен. Да си призная не съм му слушал нещата повече от година. Само по някоя отделна песен от време на време и толкоз. Ей сега си го пускам.

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Ебати хората !!!!! Накой от вас да е чувал някога Спенс или Слим или Димна завеса ???? Не нали ? Аз така си и мислех

Guest
    kakto nqkoi ve4e gore spomena - opredeleno KRS i Immortal ima kakfo da predlojat na auditoriqta,sa6to kakto i big daddy kane i kool g rap.
    hip hop se pravi zaradi samata kultura i za razvitieto i , a ne za pari.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си