- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koi rapur pove4e te kefi
Така е ЕМИНЕМ,педесе стинки и другите боклуци промениха хип хопа и го направиха такава пумия,който никой друг не е успявал да направи.Сега рапа се слуша от всеки и най-безсмислените и тъпи песни,за хората са велики...Първоначално написано от BornFromPain
Da ne muzikata koqto slu6a6 ti da ne e bokluk?
Би ли дал аргументите си?Първоначално написано от Анонимко
Абе Еминем е велик. Защо изобщо го сравняваме с фифти сент и разни такива? А ти госте колко такава музика си слушал, за да твърдиш, че е боклук?![]()
110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
С какво по-точно е велик това жалко подобие на човек?Първоначално написано от 3абаВно
...с музиката си.
110 Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
Ot kude znae6 4e e jalko podobie na 4ovek?
И най-вече с последните си хитове?Първоначално написано от 3абаВно
Последната му песен е маумна. Да, но некя погледнем албумите "The Eminem Show" и "Marshall Mathers". Не съм чувал рапър с по-мелодични песни. Нещо, което попринцип не подхожда на рапа - мелодията.
Mobb Deep
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
да е и на мен ми харесват камелия и анелия ,малинка, капинка и смокинка мно ме кефат !Първоначално написано от crazy_sexy_cool`f
да но преди да се саберат с велиакта група ГОшко юнит... !Mobb Deep
повечето хора даже незнаят що мислят така ! просто избират името което най-много им допада ...според мен още доста имена на рапари и групи би трябвало да са там ..изобщо списака става много дълъг ..и никога няма да се достигне до консенсос кой е най-добрия ...
по темата ..гласувах за 2pac защото ми харесват песните му ,начина по които се е държал , как се е борел за мнението си , че е различен ... ! това е моето мнение знам че повечето хора не са съгласни с него и ми е се тая .. .
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Абе добре като цяло темата е яко тъпа щото няма едно най-добро МС.. Щото имаш различни критерии по които се оценяват и няма един който да е най-добър във всичко.. Имаш flow, глас, скорост, колко е добър на фрий, колко добри лирики пише и тн.. Ама освен тия критерии има и още много други неща свързани с бекграунда на еМСи-то които също оказват влияние.. Но като вземем всичките параграфи със ръка на сърцето бих гласувал за Тупак.. Еминем може да е добър на фрий от време на време да има готини текстове.. Другото което ви кара да го слушате е просто реклама :>
нешо не ме кефи целата тая класация. земете наредете Big L, Lord Finesse, Guru, Nas, Immortal Technique, KRS 1 и може и да гласувам ..
Аз не слушам много рап,но все пак DMX яко ме кефи.Изобщо не ми пука кво мислят другите или колко по-малко успехи и награди имал.Важното е мен да си ме кефи.![]()
Ти слушал ли си Тупак и Аутлоуз някога ?Първоначално написано от 3абаВно
На Тупак съм слушал албумите му до смъртта му. На Аутлоуз не съм слушал нищо. Нямам намерение да споря с теб, защото знам, че си по вещ в рапа от мен. Но ще отбележа, че Тупак е велик с това, че са го гръмнали. Факт. Продаван е с път повече след смъртта си отколкото преди нея.Първоначално написано от niGGa
Това е така, да. Не споря. Искам да кажа, за мен бийтовете му са ненадминати. Еминем се опита да се намеси във неговите работи - но се изразих добре, просто се опита.. За това не съм му фен..
да сагласна съм ... !!!Първоначално написано от niGGa
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
eminem![]()
Може би не знам, че това са Outwalz. Не съм му голям фен и не съм се заинтересувал с кого пее, на за сметка на това знам, че на обложката на един от албумите му е посочил Cypress Hill като едни от любимите му изпълнители, защото съм им фен. Да си призная не съм му слушал нещата повече от година. Само по някоя отделна песен от време на време и толкоз. Ей сега си го пускам.
Ебати хората !!!!! Накой от вас да е чувал някога Спенс или Слим или Димна завеса ???? Не нали ? Аз така си и мислех
kakto nqkoi ve4e gore spomena - opredeleno KRS i Immortal ima kakfo da predlojat na auditoriqta,sa6to kakto i big daddy kane i kool g rap.
hip hop se pravi zaradi samata kultura i za razvitieto i , a ne za pari.