.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: kum girls...?

kum girls...?

tozi mesec se slu4va ne6to stranno,popricip sums redoven cikul,ne pravq sex bez prezarvativ,no tozi mesec mi zakusnqva ve4e 6 dni,4etoh,4e moje da e zaradi rezkite promeni v Temperatyrite,imate li podoben problem i vie?btwimam si4ki simptomi predi cikul

dam macka tva e napulno normanlo ako ima promeni v temperaturata de a na edna moq fr sled sefteto ne i doide celi 3 meseca i tq go be6e napraila bez kaput i gorkata be6e izpadnala v 6ok no slava bogu nakraq i doide.... ta po temata 6 dni sa ni6to spoko 6te ti doide ako ve4e ne ti e,blagodari se 4e ne sa 3 meseca =)

nz pritesnenie vinagi ima za tva mi se iska6e da pro4eta i ne4ie 4ujdo mnenie

nz pritesnenie vinagi ima za tva mi se iska6e da pro4eta i ne4ie 4ujdo mnenie

Супер фен Аватара на maybelline
    Надявам се и на мен да ми закъснее

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Мацка до вчера бях в същото положение Спокойно от климата е А и да ти кажа чесно на мен почти всеки месец ми се измества с по няколко дни и наистина притеснение винаги има...ама кфо да напраим,така сме устроени

DaM "rali4ka91" napulno si prava i pri men po4ti vs mesec mi se izmestva s nqkolko dni taka4e spoko vs e nared 6te ti doide i daje 6te si kazva6 "e ne moje6e li o6te malko da mi zakusnee" i pak povtarqm "NORMALNO E DA TI ZAKUSNEE DORI DA TI PROPUSNE CQL MESEC!!!!" =)

blagodarq vi za vsi4kite komentari

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Така като сме тръгнали да гоеорим само да допълня и още нещо.Ако попринцип се храниш редовно и изведнъж започнеш да ядеш по малко също е взможно цял месец да те пропусне

Цитирай Първоначално написано от rali4ka91
    Така като сме тръгнали да гоеорим само да допълня и още нещо.Ако попринцип се храниш редовно и изведнъж започнеш да ядеш по малко също е взможно цял месец да те пропусне
    И много други неща са възможни,ама е въпрос на организъм....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си