- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо...
Ето моя проблем:
С моя приятел се натискаме,целуваме се,обарваме се.. въбуждаме се на макс.. всичко окей но той изведнъж започва да се държи супер студено,отдръпва се,започва да ми говори нещо и в крайна сметка нищо не става... това е всеки път..не мога да разбера какво му става.До сега не сме спали заедно,а знам че той е спал с много момичета преди мен .. Какво да направя? Аз ли греша нещо?
moga da ti kaja kak da go vkara6 vav legloto ama da ne izdava6 tainata \/ zna4i kato go vazbudi6 mu pahni rakata si vav pantalona mu i zapo4ni leki pogalva6ti dvijeniq i mu kaji ne6to ot sorta " iskam go celq...."
ili mu razkop4ei pantalona i zapo4ni malko po frenski povqrvai mi 6te se slu4i e6to ako se drapne zna4i neiska da go pravite vse o6te ama pi6i pone ot kolko vreme hodite !
7 месеца..
kolko pati kaza 4e ste si lqgali taka da go nare4em? za tezi 7 meseca ? spored men toi ne6to se pritesnqva govori sas nego na 4-ri o4i nqma lo6o i 6te se razberete siguren sam kaji mu 4e ima6 nujda ot sex i 4e ne izdarja6 no ne e nujno da go pravi sas tebe zardi tova... ako neiska da go pravi sas teb mu kaji mn zdrave i si nameri drug....![]()
Девствен едруго логично обяснение не мога да си намеря
![]()
Може би нещо го притесняваПоговори с него и се опитай да разбереш какво го мъчи.