- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ima li ne6to neredno momi4e na 13 da hodi s mom4e na 20?
Нормално ли !? Тук няма нищо нормално ... аз подкрепям мнението на тези преди мен , че той няма какво да търси в едно момиче на 13 ! какво можеш да му предложиш ти бе момиче !? Не искаш от него секс , не си момиче което може да го придружи кадето и да е било след 9.30 (предполагам де ) ! и какво ти ще си играчката в ръцето му , или той ще си има други вразки (сексуални ) , а ти ... ще си момичето за междодругото .... ! Помисли си добре ! и да вярно е , че 7 години не са чак толкова много , но ти си прекалено малка за да можете да ги преодолеете ! Аз съм на 17 и да също ходя с момче , което е 7 години по голям и повярвай ми , много ми е трудно да приема някои негови твърдения за живота ... И все пак съм доста по - голяма от теб ... Помисли си много добре , защото той може да те нарани много жестоко ... И вместо да благодариш на този и онзи за подкремата прочети всичко много добре , помисли и сама си реши ... Ще преглътнеш ли да си 2рата !?
Успех ... И дано да си щастлива , каквото и да решиш !
saglasna sam s teb,toi samo si igrae s neq i mai skoro 6te si go poiska a tq nqma da mu go dade.I kvo razlikata mejdu men i moq priqtel be6e 9 godini i kvo?kvo zna4enie imat godinite kat rano ili kasno vseki maj iska sex ot momi4eto si....i imat malko po razli4ni mneniq tezi koito sa nad 24 nqkade ( ne iskam da obidq nikoi!)Първоначално написано от Viktoriq_
Hm...edna moq priqtelka,koqto e na 14 hodi s 26 godi6en(estestveno pravqt seks),no kakvo lo6o ima v tova?6tom dvama 4oveka se obi4at nqma zna4enie na kolko godini sa.nali znaete ''za liubovta nqma granici'', a p1k i vseki sam si re6ava...ne mislite li...?![]()
Ти си на 13 аз съм на 21. Обичам те. Айде да те чукам ?Първоначално написано от girl666
Нещо не си навита май, а ?
А и ако всеки сам решаваше, то определено нямаше да задава въпроси по обществени форуми.
Със същия успех може да напишеш 'нормално ли е' на стената в училищния кенеф... някаде между надписите 'не чети, че си омочаш патъците' и серията 'погледни на ляво', 'погледни нагоре', 'погледни на дясно' и тн. докато не се усетиш, че следейки текста пикаеш по стените.
Стига с тия глупусти 'щом се обичат' ... на 13 каква обич ? Да пишеш по чиновете в училище 'Пепа + Спас = ВНЛ' не е обич а детски глупости.
Между психиката на 13 и 20 годишния човек има прилика колкото между жирафа и крокодила.
И както във вица се казва за жирафа :
- Виждал ли си крокодил ?
- Да.
- Е жирафа нема нищо общо с него.
Напоследък е тенденция на всичко което хората не приемат за нормално /а да си на 13 и да излизаш с 20 годишен НЕ Е НОРМАЛНО според мойто скромно и задръстено-комплексирано /както винаги/ мнение./ да се отговаря с 'щом се обичат...'
ОБАЧЕ, в периода 13-20 години всъщност ще повторите 'аз го обичам' приблизително 1684 пъти докато не разберете, че тия думи не са заместител на 'харесвам го', 'симпатичен е', 'добър ден', 'телешка яхния' и тн.
Малко за авторката...
МОМЕ, доста тенденциозно подбираш на кой да благодариш...
Ако найстина те интересува дали е нормално или не, питай майка си а не шепа тъпоъгълници /тъпоъгълниците да ме простят/ като мен.
Все пак тя ти е дала живот и млечна цица докато започнеш да щъкаш насам-натам и да обичаш тоя и оня.
Съгласна съм с тебПървоначално написано от anito.sl
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Много точно казано! =D>Първоначално написано от tX
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
pffff toq mnogo malak i nedorasal za teb q si hvani nqkoi na 30-40 godini da e po zrql 4ovek i da znae kakvo iska ot jivota . MAni gi tiq poberi na po 20 godini ......
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
авторката - ти си зле, как можеш да питаш нормално ли е - НЕ
вие дет и казвате 4е е нормално - как нещо забранено със закон ще е нормално бе? наскоро се запознах по-добре с наказателния кодекс - всяко сексуално действие с индивид под 14 години - малолетен - ДЕТЕ - със или без негово съгласие е подсъдно
едно моми4е разправяше за няква 14 годишна дет се 4укала с някъв на 26 - той е педофил, а тя тъпа малка лигла, която вероятно се има за велика, щот ходи с мн мн по-голям батко
бтв авторката - за кво си говорите с тоя пи4 бе? имате ли общи преживявания, приятели и интереси ми е мн интересно
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Ами има един мъничък проблем...НЕЗАКОННО е...и явно има причина,за да е незаконно...
съгласна...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
po-normalno e 50god babi4ka da hodi s nekuv na 70 otkolkoto 13 godi6na s nekuv na 19...
SAMO LOST!
malko e stranno
не, ти луда ли си? тва е ежедневието нещо съвсем нормално е. кой на 20 применро не е с 13 годишна?
ami ne sum luda.Stranno e
Проблемът не е в разликата в години, а във възрастта на момичето. Това са седем години, които на един по-късен етап като 23-30 или 25-32 няма да е абсолютно нищо ненормално. В смисъл, че в различните етапи на развитие, разтежът на организмът, както и разума са с различна интензивност. И на 13 години този растеж в никакъв случай не е достатъчен, та да наречем момичето жена. То си е още момиче, ако не и дете. А на 20 при един мъж ( поне в сексуално отношение) може да се говори вече за мъж, а не за момче.
До авторката на темата :
Защо си мислиш , че момчето ти няма сексуален контакт (все пак на 20 е)
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
виж са,рамщайнката_13,няма да ти давам съвет.. ще ти кажа нещо от личен опити се замисли,моля те..
така
първо - това,че сте се харесали не е ненормалноти може да не приличаш на 13-годишна,а той да е некъф инфантилен..
второ - айде задай си въпроса,какво правят 20 годишните момчета? може би е студент,ако ли не - тогава работи нещо.. а ти кой клас си? 7-8? смешно е..
трето - казваш,че секса не го интересувавсяко нормално момче на 20 години прави секс и го иска от приятелката си / съответно ти/ сега може да ти казва и че не е така,но повярвай ми.. така ще те изиграе,че ти сама ще го поискаш!
четвърто - отговори ми на товакакво го е накарало да тръгне с някоя на 13,като може да има някоя много по-готина кака на 16-17 примерно? ще ти отговоря
по-големи от такива на 13 няма да му пуснат ! замисли се над това..
пето - моля те,умолявам те,не бъди като всички останали! минала съм през това и знам какво е..
подсъдимо е,най-малкото! а какво ще кажат ваште? не вярвам да го одобрят! само проблеми можеш да навлечеш - и на себе си, и на момчето..
Ако се обичате няма проблем. Дано сте заедно дълго и той не те зареже, задето не му пускаш.. Не казвам нищо, ама има много голяма вероятност....
Мммм според мен не е хубаво да имате толкова голяма разлика (тя разликата не че е голяма , но при положение , че си на 13 става даже огромна ) . Казваш че нямате сексуални отношения . Как един мъж на 20 год. ще живее едва ли не , без секс ......Ммммм ако продължите така той (предполагам) ще иска нещо повече от теб , а ти може да не си готова . Или по - лошият вариант : той да си има сексуален живот с някоя друга , ти да разбереш тва и едва ли ще си много доволна от цялата работа.....
All that I wanted were things I had before
All that I needed I never needed more
All of my questions are answers to my sins
All of my endings waiting to begin
SPORED MEN NQMA NI6TO LO6O ZA6TOTO I NOQ PRIQTEL BE6E MN PO GOLQM TO MEN NO NIKOGA NE E ISKAL NE6TO OT MEN .TVA MOJE DA SU6TESTVUVA NO ZAVISI OT 4OVEKA NA KOITO POPADNE6
само едно бих казала
радвам се за вас
пожелавам ви мн любов