Kvo smqtate za Linkin Park
По принцип нищо против самата група,харесвам ги.Не смятам,че метъл е най-точното определение за стила имНо малко ги понамразих,защото ми писна разни ЛПта да се правят на големите метъли и да разправят колко са велики ЛП!Тва е супер тъпо
![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
яка група![]()
THE GREATEST THING YOU'LL EVER LEARN IS JUST TO LOVE AND BE LOVED IN RETURN
1.Има безброй теми за тях...
2.Кефят ме да.
3.Стилът им е нео-метъл, който обаче не може да се нарече точно метъл...
4.Smiley_Girl права си-и мен ме дразнят такива създания...
хъхъ..
samo edna tqhna pesen mi haresva -"From the inside"
...TaKe mE In YouR ArmS...
Imat mn hubavi pesni.
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
ЪЪъъ, не благодаря![]()
Не мисля за Линкин Парк!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Аааа тва е поредната тема, в която привърженици и непривърженици на групата ще искат да се избиятМен лично много ме кефят линкинчетата \
/ Но тук някъде четох, че дори те самите не смятат, че се вместват плътно в някой определен музикален стил, така че нема нужда от коментари от рода на "Те са метъл/нео-метъл/рок/метъл-нео метъл-рок и т.н.
![]()
А иначе- метълче, което слуша Линкин Парк? Добре........................................ .................................................. ...
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
защо ли имам смътен спомен че честър беше споменал че се определят като хип-хоп? това като го споменах на един който слуша хип-хоп предизвиках бурен гневен изблик у негоПървоначално написано от ludo_mace
![]()
ne smqtam LP![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Predi im bqh golqma fenka, no ve4e ne sum... Mnogo zapo4naha da se izlagat, puk i ve4e sum na druga vulna muzika...
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
а ти все едно слушаш нещо по-различно бе чукундурПървоначално написано от 182+44_4adel
![]()
алелуя.
ЛП- името им само говори за тях: Лигави Педали
ШАРЕНИЯ ^^
Първоначално написано от Lake_bodom
Хип-хоп?Верно?! Евала
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
да съм те питала дали те кефи?Първоначално написано от 182+44_4adel
просто отбелязах че и ти слушаш същата помия братко. това е![]()
алелуя.
mnoo gi uvajavam te sa mi 1 ot 1vite grupi i mnogo se drazna kato nqkoi koito e bil lud fen na lp i sq gi otri4a totalno![]()
![]()
![]()
![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Първоначално написано от 182+44_4adel
Първоначално написано от 182+44_4adel
алелуя.
братле, какво се опитваш да ми кажеш ? че не слушаш ЛП само щото ВЕЧЕ са чалгарска група ?
щото по думите ти така излиза![]()
алелуя.
ебати разпита. какъв проблем имаш ти, че слуша група която не ти харесва? ушите са си негови...Първоначално написано от i'm so excited!
Баси само аз ли бях толкова извратен и отначало почнах да слушам групи като Anorexia Nervosa,Darkthrone и Slayer.Това бяха едни от първите метъл групи,които съм слушал,а не разни лигави педалчета.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh