Мисля, че нямат нищо общо с музиката.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
има такава тема![]()
kude ima takava tema?
Мен лично супер мнооого ме кефят!!! Няма тяхна песен която да не харесвамИ изобщо за мен няма значение какъв е стилът, който пеят!
Liubimata mi grupa![]()
I neeD You And You NeeD me.This is So Plain To see,anD i Will neveR LeT You Go,and I will alwaYs Love You So!!!
Лично аз мн им се кефя на Линкинчетата,въпреки че напоследък Майк ме издразни с Форт Майнор...Песните им са велики...Не ме интересува кво мислят другите за тях...Важното е че мен си ме кефят и си ги слушкам с удоволствие...
In the face of true love you don't just give up...even the object of your affection is beggin' you to...
bojeeeeeeeee veliki sa nai qkata grupa na celiq svqt umiram za tqh da mu prai smetka toq deto plui sre6tu tqh.
Кефят ме. С тях се зарибих по метъла, макар и да знам, че не са съвсем метъл. Съгласна съм с по-горните мнения за чалгите, дето до преди 2 дни са слушали тъпите пайнерки и т.н., и като си купят 1 тениска на ЛП, навлекат я върху някфа бяла блуза с дълги ръкави, обуят един анцуг и оранжеви платненки/кецове от безмитния и почват да се правят на метъли(тфа е конкретен пример, между другото).Дразнят ме също хора, които са започнали с ЛП после да обявяват, че били "чалга с китари"(цитат), или никога не са ги слушали и всякви такива глупости... Аз също сега съм на доста по-различна вълна музика от ЛП, обаче признавам, че ми допадат.
![]()
Не мисля за ЛП.
Ami imat dosta dobri pesni....qki sa![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
don't copy me, please!Първоначално написано от ۩۞&am
![]()
182+44_4adel, ти чуваш ли съ беее!ЛП са най-яките, най-великите и най-размазващите на света беее!![]()
Бтв като се върна назад във времето...и като си спомня колко запалена бях по ЛП...и ква чалга бях тогава...и как им знаех всичките песни...бляяяяя!
(
Абе...тия дет толкова възхвалявате ЛП (включително и любезния Гост дет ще ни избие всичките тука!) чуйте нещо друго бе..Judas Priest, Black Sabbath, Scоrpions, Iron Maiden...Slayer, Bathory, Manowar...стига с тия Линкин Перковци, с тия чудесии!тц-тц-тц тръгнали да се хвалят колко са тру, а в същото време слушат това!)![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Не е вярно. Аз на Мадона се размазвам повече.Първоначално написано от brain_stew
![]()
7-8 песни вярно, че ме размазват.![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
тц тц тцПървоначално написано от Мo6nо
ти не си тру беее!Как не те е срам!(ахахахах)
Истината е винаги по средата и затова съм нещо средно между тру и унтру.
Само трябва да му измисля името, защото "тру-унтру" или "унтру-тру" не ми звучат много добре. Може да помогнеш в измислянето на името.![]()
бан по ип и профил
заобикаляне на бан + нови нарушения
Хахахахаха!Ти си уникално тру!Първоначално написано от Мo6nо
![]()
Ами слушат се, но определено вси4ките им песни4ки са яко еднотипни. Ина4е нищо против тях нямам![]()
![]()
Робинята на Quench
Линкин Парк ...Преди нямах нищо против тях.Сега доста ме дразнят.Прекалено комерсиализирани и хвалени .... напразно.А и :
Първоначално написано от Smiley_Girl
I aint like you!
And I will never live like you.
You will never walk the path I do.
And I will never be apart of a society that lies and fools.
click=)
Само няколко техни песни ми харесват, а Numb просто е велика![]()
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Слушат се.(кат ми видите ник-а сигурно се чудете що така казвам)ама аз кат се регвах ги слушах постоянно,а сега доста рядко ги послушавам.
![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
ako slu6a6 stoinostna muzika nqma kak da ne sa edna ot ovajavanite ot teb grupi! i pone az mislq 4e ne trqba da si "metul" da hodi6 s 4erni tunki ga6ti da si 50 kg s mokri drehi i s koji :d 4e da slu6a6 metul osobenno neo metul kakvito sa lp i mn drugi grupiПървоначално написано от antichalga
![]()
и аз им са кефех преди ама прозрях... лп са едни от сичките келеменца дет си мислят че могат да свирятмалоумен им е стила, не стаат, тъпи са прости са...
![]()
МРАЗЯ ГИ !!! + тва ги слушат малоумните чалгаджийчета ...
![]()
MnOgO sE IzLoJiHtE S TaQ tEmA Be HoRiCa (NE BIVA DA se talk izob6to za tqh) te sa the GrEatEsT group ever - PFFFFFFFFFF AHHAHAHAHHAA te za ni6tY ne stavat be i se cepqt i se mislqzat za gorespomatata GREATEST grupa pyk Te mnoo0o0o0o0o0o0o0ogo suKs![]()
![]()
![]()
![]()
Aз понеже съм 100% тру само спрямо собствения си вкус и ничий друг, слушам и се кефя на 7-8 песни на Линкин Парк. Там където няма някакви рапъри обаче. По-старите неща...
И не мога да разбера манията на някои хора във форума да пл'ят
музикалните вкусове на другите...
Хора, събудете се! Има по- важни неща в живота от това да си "тру"![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Ай майната ви на всички леее.Linkin Park са велика група и винаги ще бъдат.Да, така е!!!!Можеби една от малкото, та да не кажем единствената група която не гледа само да прибере парите и толкова.Хеви метъл???Не е за мен.Наистина не мога да слушам само как се дерат некви прасете(не искам да обиждам някого-лично мое мнение).