- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- na kakva pliu6ka se kefqt nai-mn momi4etata?
и аз харесвам мечета и има едно дето са много мекички леле мн са благички![]()
Po princip haresvam po-nestandartnite i ne 4ak tolkova ligavi plu6eni igra4ki...Me4eta i slon4eta nai ve4e, makar 4e imam edin ogromen l1v, koito napravo obojavam
No ima mnogo drugi ne6ta osven plu6enite igra4ki, koito biha mi haresali za podar1k
![]()
Много се кефя на всякъкви играчки, особеено ако са от гаджето ми (това са най-често меченца)![]()
Бих се изкефила на магаре,котка или лъв.Другите неща вече се разпространиха прекалено много,а и не ми харесват.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Също и патенцата са много сладки![]()
obojavam me4encata,ov4icite i da ne zabravqm ku4encata
ama ot tezi golemite s uvisnalite koji
strahotni sa
![]()
Меченца и Магаренца"Йори"също и кученца
аАаа и за рд-то ми ми подариха една много яка сива овца..суперска
\
/
Мечоци...обожавам ги и много им се кефя като ми подарят мечок...освен мечоци можи и някви яки пухести кученца....но аз съм си най-вече за мечоците......
Ами лъвове, тигри, ку4ета... Също и овце, абе изобщо на NICI са им невероятни ама и бая скъпи4ки...
Ме4етата, зай4етата и сърцата са ми някви супер банални и изтъркани...![]()
![]()
Робинята на Quench
emi az mnogo obi4am ku4encata i mi6ocite da na NICI sa mnogo dobri ama sa i skupi :P
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ami mai tova,podareno mi ot lubimiq 4ovek.No imam edno ogromno me4e-panda ot priqtelkite mi koeto mnogo si obi4kam.
~^~...тИ мИ дЕисСтФаШш кАто вОдКа ...кАто вОДдкА мЕ гОРиШш....нЯмА дЪлГо дА сАм кРоТкА ....кАк тРеПерЯ сАмО вИшШ.....~^~
Аз сам луда на тема плюшени ме4енца
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
emi taka e, ne sa nared s glavata teq sled 4ernobil...Първоначално написано от Анонимко
аз се кефя много на огромните плюшенки мечетамного ги харесвам . Много са слдички и пухенки и аз си имам две и само си ги мачам
![]()
az i4no se kefq na ku4enca,tiulen4eta i dr
ina4e haresvam vsqkakvi pliu6ki bez maimuni![]()
Po-dobre da pu6a i da letq,
otkolkoto da piq i da padam!
ме4енца...със сър4ице може и без сър4ице..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
има ли значение на каква се кефят другите ф-ки?Важно е като видиш плюшената играчка да кажеш - това е тя!да е от сърце...
{}{}{} Zaspal_Misir {}{}{}
i az podkerepqm me4eta
AMAN!
Мии меченцата..а също така и плюшените кученца са много сладкии! =)
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (: