Hodq s edno mom4e ot dosta vreme i mnogo go obi4am toi su6to me obi4a.Daje vsi4ki priqteli mi kazvat 4e me obi4a prosto idealen 4ovek e.Stana taka,4e predi 2 dena vsi4ko be6e nared kazvahme si 4e vsi4ko e nared i t.n dokato dnes ne polu4ih SMS sas sudarjanie "Nalaga se da skusame.Sajelqvam ne me tarsi pove4e" Az se za4ydih obadih se na toq tel kadeto mi e praten SMS-a i purvo mi se zatvarq6e,a posle mi vdigna bratov4edka mu i mi kaza 4e gajeto mi neiska da govori s men!Predstavqte li si???Oba4e az ne se otkazah da zvanq!Nai posle mi vdigna "gajeto".Az go popitah kakvo e tova ,a toi mi otgovori 4e se e skaral s roditelite si i nemoje da se vurne pri tqh za tova prosto trqbva da skusa s mene?Spored mene tova e mnogo glypavo opravdanie de!Az go popitah dali me obi4a a toi mi otgovori 4e me obi4a mnogo i 4e sum nai vajunata za nego.Togava az mu kazah 6tom e taka doji mi go kato se vurne6 i toi mi kaza obe6tavam 6te si doida utre ili v ponedelnik i 6te se razberem nakraq mi kaza 4e me obi4a i az mu zatvorih!
I taka teen-4eta nerazbiram za6to neiska6e da govori s men i za6to vse pak iskal da skusame sled kato "uj me obi4a"!Daite saveti pls.Ax sum na 17 god a toi e na 19 ako ima zna4enie tova!Blagodarq Vi predvaritelno.