Дааам, че е по-яко без, по-яко е. И аз имам доверие на приятеля си. Имам му доверие, че няма да спи с друга и няма да ми лепне някоя сериозна венерическа болест, която е тежка и се предава само по полов път.(защото доста от болестите не се предават само по полов път, ами в обществени басеини и т.н.) Обаче му нямам доверие, че ще го изкара навреме и няма нещо да пръсне в мен, а и че няма да има предеякулационна течност и т.н. Нямам му доверие за физиологични процеси, които изобщо не зависят от него. Затова си пия контрацептивите и съм си напъълно спокойна! Щото доверието един ден няма да те предпази от бременност, скъпа. Тука процесите в организма, отделянето на предеякулационна течност и т.н. не стават по волев контрол! Аз знам, че приятеля ми няма да спи с друга, не защото му вярвам сляпо, а защото го познавам и ми е ясен какъв човек е, какви са му възгледите за живота, какви са му чувствата към мен. Познавам го добре и ми е ясен.
Да, и аз мога да играя на руска ролетка като тебе. Моя приятел също го изважда навреме. Също не свършва в мен, ако не му позволя. Дори не му изтича такава течност. Поне аз не съм виждала. И при всички тези условия и ние можехме да го правим без предпазни мерки, нали? Ама защо? Защо да рискувам? Виж, ако съм на 25, да речем и живеем заедно, женени сме и т.н., еми и ние ще го правим без предпазни мерки, няма да сме толкова предпазливи, защото няма да е фатално ако стане нещо на тази възраст. Даже напротив - ще е хубаво. Мда, обаче не ми се прави аборт на 18 години. А да не говорим ако бях някое мъниче на 14-15 години. Да, можеш да му имаш доверие, че ще бъде до теб ако стане гафа, ама нали тебе ще те режат, бе момиче? Не него...