Цитирай Първоначално написано от krem4et0
Доверието се гради на взаимно разбиране и съпричасност с другия. Това се отнася и до сексът. Признак да доверие между двамата партньори е това,че те се грижат един за друг. Аз имам доверие на партньорът си,че той ще сложи презервативът преди да започнем акта. Той ми вярва,че пие хапчена,които биха предотвратили нежелана последица,ако презервативът се скъса. Наожи ни се миналата седмица да правим секс без презерватив-решихме го спонтанно и нямахме под ръка,но го направихме след като той 1 път беше свършил(не в мен) и след като старателно се беше измил и изпишкал.Ада не забравяме,че и хапчета пия. И пак онзи ден ме хванаха нервите да не би да не ми дойде. Не искам да бера подобен страх отново и за в бъдеще едва ли ще рискувам така.Да,сексът с презерватив не е толкова приятен,но съм спокойна,че нищо няма да стане.Предпочитам сигурността пред удоволствието в случая.

dobre de ne te razbiram , ami koga 6te izpitva6 istinsko udovolstvie ot sexa ako ne sega kogato ima6 seriozna vruzka i obi4a6 PRIAtelia si?cial jivot li 6te go pravite sas kondom?
e i az li4no ne sam pravila sex bez prezervativ osven sas sega6nia mi priatel i toi predi men vinagi e slagal guma. ni sega e razli4no naslajdavame se \/