- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated:Обичате ли да спите голи и защо?
OBICHATELI DA SPITE GOLI I ZASHTO
Moderated by miloto
т.1 и т.7 от Правилника![]()
Обичам да спа гол защото така се чувствам освободен и волен като кандидат президент с гейски наклонности.
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
По темата:аз не спя гола .
Кофти, абе хора мнотго сте скучни ве, да спиш гол чувстваш как космичната енергия и естествената ти природа се сливат и стават един кармичен кръг, или просто комарите те хапят на повече места, се тая пак е естествено и хипарско, слредователно якоАз съм хипи със масур и китара
![]()
Така живописно го описа ,че ще взвма да пробвам.Първоначално написано от Анонимко
![]()
м аз заспивам гола само след секс иначе си спя с пижамка :P
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
На мен пък нещо не ми е удобно съвсем гола. По прашки ( и сутиен) да, но чисто гола не.
Само лятото, когато е много горещо..
2т. системно, бан по профил и ип.
Поне едно потниче, иначе не успявам да заспя.![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
по оная ми работа нещо не е яко...не си махам ръцете оттам...трябва ми някой, дето да ми ги махне и да сложи неговите явно![]()
ама кфо се унасям, по боксерки е яко даже тая нощ май така ще спя, отдавна не съм...
Е тис и първото момиче, което чувам да спи със сутиен.Първоначално написано от Th3WildAng3l
ми по принцип не обичам да спа гола...освен лятото защото ми е мн топло...иначе не
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
az si otkradnah ot teniskite na golemiq mi brat!I s tqh si spq!
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Кефи ме и го правя.Само като е студено пропускам.Не знам защо,може би защото не ми се занимава като ми се спи и да си обличам пижама или каквото и да е.А сутрин като закъснявам за даскало е по-лесно направо да се обличам,а не да се събличам и после пак да се обличам.![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Не , защото ми е студено![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
e какво се присмивате на момичето. аз си имам отделен сутиен за спане.
иначе през лятото ми се случва само по долно бельо да спя. ах, и чершафите да са някакви нежни...мммм...
Точно така...аз също. Винаги съм със сутиен...на 20 съм, с големи гърди и точно по тази причина и стегнатиаз си имам отделен сутиен за спанеАйде сега смете се
![]()
Не спя гола...
Едва ли са стегнати, защото спиш със сутиен...това е много тъпо - няк'во ти стяга и т.н.![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
Абсолютно не си праваПървоначално написано от In4iTu_
Глупаво е да даваш оценка, при положение, че не знаеш за какво става въпрос.
А и да добавя...това за спането със сутиен ми го е казвала точно мамологПървоначално написано от Анонимко
![]()
Ми не не ми харесва да спя гол . Просто не ме кефи![]()