- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- на 17г. съм а още не съм имал мокри сънища
Проблем ли е това![]()
![]()
Не-опреелено не
хахаха кой е казал че е задължително да имаш
![]()
![]()
Не е проблем, приятелят ми е на 17, и той никога не е имал мокри сънища. Но виж, ако не си се изпразвал никога досега... жм, това вече е проблем![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ами пропринцип блъзка поне по една на ден,а неска 3-пъти,това проблем ли е хаххахаПървоначално написано от Chiana
![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
ami hm az sum na 15 i ve4e ... taka de.ne si li malko golqm ve4e?Ne iskam da te obidq ili ne6to takova , prosto ...nz.
Брато съжалявам те, и аз съм на 17 и аз обаче аз през ден, два имам такива сънища и ми е много яко![]()
нз ма аз съм на 14 и имам по4ти всеки път като спя,но.....незнам![]()
Е стига сте спичали момчето![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
Първоначално написано от Komara
нормално е, някои мъже никога не получават. ако толкова искаш да имаш мокри - помисли пак; усещането не е особено приятно: мокри ти на гащите, цапа ти чаршафите, а на всичкото отгоре не можеш да се насладиш на оргазма който неволно си получил. не е оферта.
ако си лъскал чекии или си правил секс досега, тоест ако си се изпразвал, нямаш причина да се притесняваш.
az redovno si pravq sex i si se ... taka de s tova nqmam problem
no i az nikoga sum nqmal mokri suni6ta na 17 sum.
iskam da popitam Qko li e ?
v smisal takuv za ose6taneto stava duma![]()
Поради технически причи абонатът не го ебе
АХахПървоначално написано от Анонимко
Абе пич ,живей си живота и не се притеснявай ,че нямаш такива сънища.Това не значи ,че като ги нямаш не си мъж.Много мъже нямат мокри сънища и въпреки това пак се дървят като коне като видят готина мацка...А и да ти кажа аз като имам такива сънища става доста криво ,щото се събуждаш и осещаш как в тоя момент свърва сънят ти ,а заедно с него и приятелчето долу
и става едно мазало...бързо към банята
![]()
Аз пък съм на 23г и никога не съм имал мокри сънища!![]()
da...samoubii seПървоначално написано от Анонимко
И аз съм така..все пак за какво ти е да имаш такива сънища??Първоначално написано от Deja-Vu
Е кат си нямал кфо толкова скоро може да имаш ако ме сануваш хихихи базик споко не са тревожи.
xaxaxa 4e zadaljitelno li e da imash? xaxax ili ti se iska? est 4e ne e problem bojeee kfi problemi imali horataspokoino sladur nqma ti ni6to :P ako mn iskash da imash si misli predi da legnesh za nqkoq macka i posle moje da q sanuvash ako imash kasmet xaxax i da se sabudish mokar
![]()
като почнеш да имаш пък ще почнеш да пускаш теми как да нямаш
иначе аз си имам ама вече ги "контролирам" и горе долу в един от десет такива не се сдържам и знаете кво става после... ако незнаете на ЛС ще ви обясня подробно. последния такъв сън беше със една лекарка ама кво ли да ви обяснявам сънища...
тва е штото много лъскаш бастуна и затва като не задържаш сперма няма необходимост насила да я изкарваш със съништата
Зависи какво разбираш под мокри. Ако функционираш нормално не би трябвало да имаш такива на 17. Бий чекии !
We are not enemies, but friends. We must not be enemies. Though passion may have strained, it must not break our bonds of affection. The mystic chords of memory will swell when again touched, as surely they will be, by the better angels of our nature.
a kakvo e tova mokri sani6ta?
тва е като си легнеш и се събуждаш в моретоПървоначално написано от Анонимко
и аз не съм имал даже смятам че не е мн нормално да имаш