- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Cradle Of Filth
Слушате ли ги?Какво мислите за групата?Кои са любимите ви техни песни?
Страхотни саПоследния им албум ми е любимия
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Харесват ми. Любимите ми песни са From Cradle To Enslave, Nymphetamine и Temptation.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Една от любимите ми групи, каквото и да говорят за тях. Нимфетамин беше един противоречив и не толкова добър албум, но Торнографи е доста добър. И все пак, старите им неща си оставят мои любими- Dusk and her embrace!
Мисля, че са прости еднообразни и мноогооо комерсиални. 90% от песните им са еднакви и 90% от текстовете им са еднакви. Дани Филт е грозен и гнусен. Бях им фен едно време. Най-хубавия албум според мен е Cruelty and the Beast...след Midian спрях да взимам техни неща..
Адски са и всичките им албуми ме радват супер много![]()
Има две житейски правила:
Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 — Всички неща са дреболии.
Фридрих Ницше
Кефят ме многоНовият им албум е супер (то само него имам целия
) Любими песни- Nyphetamine, Tonight in Flames, Gothic Romance.Много готина също е Hollowed be thy name, само че тя е кавърче
въпреки това супер я пеят
![]()
хъхъ..
Ето тука им е дискографията, ако я искашПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Има две житейски правила:
Правило 1 — Не се тревожи за дреболии.
Правило 2 — Всички неща са дреболии.
Фридрих Ницше
Ахахахах пич, няма нужда да ми говориш повече, просто вече си личи каква ти е преценката. Ако ми кажеш, че разбираш от музика като цяло ще ти се изсмея в лицето. Яко при това. Защото за да кажеш, че Дани пише еднотипни песни...трябва или да не разбираш английски език, или да си тотално сбъркан.90% от песните им са еднакви и 90% от текстовете им са еднакви.
ама пък как пее на живо самоо леле,иначе имат доста яки песничкиHer Ghost in the fog ми е любима.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
e, pa 6tom ti si fen na Cradle-a ne mi govori za muzika..ti opredeleno ne razbira6..Първоначално написано от scion_of_Storm
Pe666o, ти току що каза, че милиони метъли по света не разбират от музика![]()
Преди ги слушах, но ся не ме кефят
ШАРЕНИЯ ^^
бяха ми една от любимите групи.първите албуми много ми харесват.Nymphetamine-албумът нещо..не ми допадна(с изключение на едноименната песен),а най-новия не съм го слушала още.напоследък слушам по-различни неща..
Amore Morte
Hallowed Be Thy Name
Lord Abortion
Dusk And Her Embrace
Funeral In Carpathia
Black Goddess Rises II
Scorched Earth Erotica
Suicide And Other Comforts
From The Cradle To Enslave
get off.
mnoo sa si qki horata lubimite mi tehni pesni sa from cradle to enslave i her gost in the fog![]()
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Кефят ме,обаче да си призная въпреки,че съм доста добре с английския не им разбирам текстовете![]()
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Да, фен съм им до някаква степе, въпреки всичко, което се говори за тях. А факта, че са ти били любима група и сега плюеш по тях показва що за "фен" си на която и да е група. Защото истинските фенове на дадена група я подкрепят, дори и да прави простотии в последно време. Лапенце. Я като толкова знаеш кажи ти какви групи слушаш бе пич, да не би да са Корн и Слипнот? АХхаха напe, pa 6tom ti si fen na Cradle-a ne mi govori za muzika..ti opredeleno ne razbira6![]()
мне..Children of Bodom които са много по-стойностни, In Flames, Stratuvarius...сеш ли са?..все групи които прават музика...а не издават само звуци. А и аз не слушам само метал...щото намирам за глупаво да се ограничаваш само в един стил кат кон с капаци..![]()
бе те и на Кондьо феневете са много...ама тва не го прави музикантПървоначално написано от Анонимко
просто кретени колкото искаш по тоя сват..
Много си нервен нещо, да наричаш хората "кретени", само защото харесват различни групи от твойте...Първоначално написано от Pe666o
Не си ме разбралсамо феновете на Кондьо са..
иначе не съм нервен бе..
Пешо, човече, ако казваш, че Кредъл не са толкова добри в текстове по отношение на Бодом пичовете, си ебаси пича и ще те уважавам ахаххаБодом са велики по отношение на рифовките на Алекси, но английския им яко куца. И щом не те кефи група, която само издава звуци...ти как слушаш музика? Слагаш mute и се кефиш,а? А ако ми кажеш, че барабаниста на кредъл не прави музика, ще те уважавам още повече бате!
Не ме разбирай по погрешен начин, и Кредъл, и СоВ са ми едни от любимите групи. Просто Дани е доста добър текстописец, макар от време на време да прекалява със староанглийския и готическите и сексуални глупости. Word.
Ah, and btw- Stratovarius![]()
Дани е вокалист с главно В! Просто сцепва, преди 4-5 години му гледах едни стари концертни изпълнения и се изпълних отвсякъде.
За мен Cruelty & The Beast е Албума!