- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- svirki
hi hora gadjeto mi iska da my pravq svirki,no ne znam kak molq vi kajete kak![]()
kaji mu toi da ti pbqsni kak.![]()
da ti kaja i az predi segashniq mi priqtel ne bqh pravila nikoga svirki i bqh super u4udena ot tfa 4e mi kazva 4e sam gi pravila neveroqtno ..taka 4e spoko ne e tolkova stra6no ti sama 6te useti6 kakvo da pravi6 po reakciqta mu koe kolko mu haresva i koe mu dostavq nai golqmo udovolstvie aide uspeh
еми хващаш и лапаш най-просто казано.. ае опитай не е трудно хах
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Лигави го, смучи го, играй си с него..Трябва да ти дойде от вътре! Постепенно ще разбереш гаджето ти какво харесва, пък и съм сигурна, че ще ти каже.. Влагай някакво чувство. Не го прави просто така, защото той иска. Повярвай ми ще го оцени! Успех!
![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
Тва между другото е добра идея!Има момчета които казват на приятелките си как да го правят и какво!Но иначе просто трябва да се отпуснеш и ще видиш че сама ще разбереш как!Само гледаш да няма зъбки,там с езика си може да правиш някфи неща!Не е сложно!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Искаш ли един съвет от мен ?!
Докато го правиш .. ако имаш възможност го поглеждай в очите , това ще го побърка![]()
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
mi lapai zatvaria ochite i se vposni v romantika ama predi tova da go obrusnesh
emi improvizirai...az imah sa6tiqt problem predi i mn se pritesnqvah no kogato doide momentat prosto se otpusnah i vsi4ko si be6e nared.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
mn e qKO tuka vidqh po nagore nqkoq kaza da vloji6 entosiazam ne prosto 4e go pravi6 ot dalg .ocenqva se .i badi raznoobrazna ne samo da lapa6 .
xax 6ta otkrehnat dartite sVirkajiiki :P