- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated:Обичате ли да спите голи и защо?
първо-не винаги е неудобно да се спи със сутиен.зависи от сутиена.
а по темата-супер яко е да спиш гол(особено ако има и някой до теб,но да не се отнасям..)Ообаче..не спя гола често,защото с брат ми сме в 1 стая..
get off.
Не обичам по принцип. Имало е редки случай лятото след баня да си легна така, но е много много рядко![]()
4ak puk gola,no po belio obi4am,no otkakto drebosuka mi svi klu4ovete na staqta sum po pijamki![]()
чак пък гола не - лятото по потниче и гащи,а иначе - с пижамка![]()
Ми някой път като съм много пияна и се прибирам в нас и ме мързи да си търся нощницата, лягам по прашки. Иначе като съм в нормално състояние винаги си слагам нещичко отгоре...![]()
Защото мразя някакви дрехи да ми се мандахерцат, да се набират, намачкават. Единствено одеяло и боксер (като съм сам и него махам).
само с приятеля ми спя гола
az puk hi4 ne spa ..mrazq go tova neshto![]()
O tva e tapo na mene gola mi e mn neudobno pone nqkvi ga6ti trqa da imam na zadnika ina4e ne moa zaspq![]()
честно казано не съм спала гола, редовно съм си обаче с широчки блузки и боксерки![]()
"Целувка за лека нощ"
ee dibidius gola ne spapuk i sq e mn studeno
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Ами не, не съм спала гола до сега, поне по прашки и някое потниче съм била. Да, лятото е топло, но просто не ми е комфортно някак си....![]()
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Абе кво се повредихте пак бе...тука само момичета пишат..я се успокойте малко
Аз обичам да спя гол. Много добре се чувствам.. Само че на сутринта са се случвали гафове..
Не обичам гола да спя, не ми е комфортно...
пък и да спиш по белио - окей![]()
ама чисто гол![]()
Обичам някфи меки пижамки![]()
и аз тъй праяПървоначално написано от Mimka_sweet
![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
po svobodno mi e.spa samo po boxerki i kogato e ne moje da se isdarji i sas 1 fanelka
Да познато..и с боксерки ако си понякой пат..Първоначално написано от niGGa
![]()
аз па много обичам да спя гол. много по-свободно и удобно ми е![]()
Аз хич не обичам да спя гола, винаги, дори през лятото съм с някакво потниче или дълга тениска на металика..Найс! А относно спането със сутиен, тва е ужасно, веднъж бях страшно уморена и заспах така и на сутринта се събуждам, щот ми се забил банела и ми се отпечатал сутиена, ужас!
![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
vuh predi go praveh zashtoto lelq mi speshe taka.. zavivashe se s 1 4arshaf i prili4ashe na nqkakva boginq ot gruckata mitologiq.. beshe mi zabavno .. probvah nqkolko puti no mi e nqkak nekomfortno![]()
estesveno. Tova mi dava svoboda, komfort, udobsvo. Tezi, koito ne mogat da spqt goli ne mogat da se otpusnat dori i v sanq si \/