- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak da si namerq gadje
hi na vsi4ki v momenta sam bez gadje pls kajete kak da si namerq.
znam 4e e malko tapo no molq vi kajete mi
на магистралата![]()
ама че тъпи теми пускате! като не можете друго да измислите се почват простотиите![]()
Spored men taka ne e nai pravilniq nachin .. da si tursish gadje. . Tova ne se pravi chrez obqva .. prosto s vremeto shet si namerish spox .. ne e nujno na vsqka cena da imash .. moje i bez gadje ne e kazano che pak na sqka cena trqbva da imash .. pochini si malko to tiq momcheta .. no se pak tova si e moe mnenie ... [/b]
Съдейки по другата тема, която е пуснала, просто няма кой да я задоволява момичето. Ама нещо не ми се връзват темите - "Как да се задоволявам сама?" и "Как да си намеря гадже?".![]()
![]()
Няма рецепта.Спираш да мислиш за това и когато най-малко ти трябва ще си намериш гадже.
HxaXAx mi ne mislq 4e tova e nai podhodq6tiq na4in da si nameri6 gaje kato puska6 Temi kato tazi...To prosta stavaa zapoznava6 s nqkoe momche dopadate si po4vate da izlizate i HoOoOP aide tralala
Eto ti gaje
![]()
Ахахахах...смях със започването на новия ден![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Хихихи, и за кво ще ти е това гадже, да го занимаваш с глупости ли![]()
Мила, не ти трябва гадже, трябва ти малко повече мозък
Я вземи помисли за по сериозни неща - за политика, за класическа музика... :P
![]()
zasega spri da misli6 samo za tfa i se zanimavai s ne6to dr naprimer vijdai se s fr,puk vse nqkoga 6e te haresa nqkoi......tfa da sedi6 i da 4aka6 da ti padne 1 gaje e adski tupo puk i kato tursi6 nema da nameri6 ne se prai taka
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
Гласувайте за мен --> http://prize.bg/bab3
prosto ne tursi...
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ebati temata i kak moje da ti pomognem da si nameri6 gadje da ti go dovedem li?
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ами не търси,той сам ще дойде.Е,зависи какво момиче си.Така,ако настояваш и се буташ при всяко момче няма да постигнеш много.
първо да кажа.. Егати тъпата тема.. ние кво да направиме, че си нямаш гадже и си търсиш. К'во искаш, ние ли да ти намериме?Първоначално написано от malkoto_tigar4e
![]()
и второ.. тук се пише на кирилицаstupid kids.
awerw♥
пусни обява в запознанствата в някой всекидневник да излиза с дни наред, нещо от рода на :
" млада, с опит на тигрица, търси своя дресьор, за контакт...."
![]()
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от LeprikonA
навсякъде и по всяко време 1![]()
![]()
Ами първо се научи да пишеш на кирилица.. ;х Второ както ти казаха по горе си направи пластична операция,ако си грозна.После се снимаш по гащи пред огледалото с нацупена устичка,пускаш се в някой сайт за запознанства,обличаш се като курва,отиваш на детска дискотека,танцува като бясна селянка и до няколко дни ти гарантирам,че ще си намериш гадже.Това е рецептата ;дд![]()
:P
Първоначално написано от iiirish
+1
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
влизаш във фейсбук и почваш да добавяш на произвола и после прайш оферта :P
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Гадже... По интернет форуми най-много да намериш някой... * Излизай повече и любовта ще те тресне без да разбереш. ("В момента си нямам гадже...") Сама го каза, предполагам че преди си имала, така че от какво се притесняваш. Карай по течението и ще видиш.![]()
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Темата е доста стара и сигурно всеки момент ще бъде заключена.![]()