.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Тема: sre6ti

sre6ti

zdr moqta fr mn
    4esto se sre6ta s mom4eta ot 4ata i me kara i az da opitam az ne sam mn sigurna xem iskam xem ne i nz kvo da pravq kajete mi kakvo mislite

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

sre6ta ot 4ata?bahti t1pnata .. vii na kolko ste ???
    Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    zarejete gi tezi ot 4ata nesi gubete vremeto pred komp atama sa samo ideoti... po dobre idete na diskote izleste na kfe namerete nqkoi svqstno mom4e mani gi teq ot 4ata......

Guest
    Аз като излизам с момичета от чата обикновенно са курвета за еднократна употреба.

Голям фен
    Град
    Stz
    Не,Не!Чата не е добра идея!И аз като малка си мислех че ще си намеря някое гадже,ама там са супер най-зле хората!По-добре по улицата да си върви и да се запознае с някой,отколкото от чата!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от luda^S^vibrator
    що да е тъпо? ти си тъп.
    В днешно време е много подходящо. Не всички си падаме по запознанства тип 'на спирката' или 'в тролея'...

Фен
    Град
    out of heaven...
    Може да пробваш, едва ли ще стане нещо фатално.
    С едни от най-добрите ми приятели се запознах чрез чата.
    Да обичаш значи да си изтъкан
    от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
    Шекспир

Фен
    Град
    ... po ulicite ...
    Amiii 4esno kazano v 4ata ima dosta golemi debili tpaci i t.n. noo edna moq fr se zapozna s nai dobrata si priqtelka tam ... tam se zapozna i s o6te mnogo pe4eni i svqsni hora koito i az poznavam... no se pak zavisi ... tq si 4ati dosta vreme s tqh ise vijdam 2-3 meseca sled tfa umna postupka spored men xixi a ne o6e na purviq 4at i aide na kafeee bla bla ...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от АТАКАБГ
    що да е тъпо? ти си тъп.
    В днешно време е много подходящо. Не всички си падаме по запознанства тип 'на спирката' или 'в тролея'...
    misli6 li 4e v 4ata moje6 da opoznae6 edin 4ovek po-dobre otkolkoto na jivo???4ata e edna l1ja .. vseki se predstavq za korenno razli4en

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Evil_ChilD_f_
    Amiii 4esno kazano v 4ata ima dosta golemi debili tpaci i t.n.
    Аз съм живия пример, SO KIDS, DON'T DO CHAT'n'STUFF !!

Голям фен
    Град
    София
    am sreshtite ot chata ne sa mi po vkusa..
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами не знам,ако не искаш недей.Но аз отидох на една единствена такава среща,уцелих най-прекрасното момче на света и сега той е любовта на живота ми.Обичам го безумно много!!!

Супер фен
    чата е най-голямата простотия в нета на коятъо съм попадал, и никога не бих отишъл на среща най-малкото защото винаги се ебавам с хората в чата

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    що да е тъпо? ти си тъп.
    misli6 li 4e v 4ata moje6 da opoznae6 edin 4ovek po-dobre otkolkoto na jivo???4ata e edna l1ja .. vseki se predstavq za korenno razli4en
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен Аватара на iiirish
    аз лично не те съветвам да се предоверяваш на срещи уговорени в чата. нито знаеш на какъв ще попаднеш, нито какво ще стане след срещата ви... абе, общо взето стой си на задника и си се срещай с хора, които познаваш визуално

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    ми.. доста лекомислено би било да се срещаш със всеки от чата..
    но пък виж,не мога да ти кажа и 'не се срещай' тъй като именно най-хубавите ми връзки са започнали от чата..демек запознали сме се в чата и след тва на живо се харесваме и така..
    така чее тук ти трябва и голяма доза късмет.. защото помни,че не всеки е толкова доброжелателен или пък такъв какъво се представя.. имай си едно на ум!
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Guest
    az si chatih taka 2 meseca s edno momche i kogato se sreshtnahme vlybih se bezumno..strashna tr1pka e

Фен
    Град
    Sofia

Re: sre6ti

Цитирай Първоначално написано от malkoto_tigar4e
    zdr moqta fr mn
    4esto se sre6ta s mom4eta ot 4ata i me kara i az da opitam az ne sam mn sigurna xem iskam xem ne i nz kvo da pravq kajete mi kakvo mislite

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

ma chuka li se s tqh pone priqtelkata ti hahaha

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз не виждам нищо лошо в чат срещите...Аз обичам да се срещам с хора от ..някой чат/форум тн...само подробността при мен е че местата,в които аз кисна са се пълни с хора с моите интереси и стилове и тн и обикновено имаме и общи познати щото сме малко из страната и се поназнайваме...
    Пък ако толкова се притесняваш..пробвай да си направите среща с приятелката ти с 2 момчета от чата...И некфи по-оживени места тн..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Si4ki mom4eta tam sa mn. prosti,grozni,debili i osfen tfa se stremqt da te izpliu6tat i tfa e.
    Vednyj izleznah s edin i toi be6e otvratitelno sku4en i grozen ,a toi gorkiq se vliubil v men

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Аз лично не бих се срещала с хора от чата.Не се знае на какъв луд ще попаднеш едно на милионе е да попаднеш на свестен.Една приятелка се беше срещнала с такъв и не можа да се оттарве от него,постоянно и званеше по телефона и не я оставяше на мира,смени си номера и чак тогава се оттарва от него.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Цитирай Първоначално написано от HaCkO
    nesi gubete vremeto pred komp atama sa samo ideoti...
    Верно е, ти си жив пример.

ми аз честно казано не ги одобрявам особено много
    но нищо не ти пречи ако да речем не те бива в личните запознанства
    нз
    няма нищо лошо
    но не забравяй винаги да са на публични места защото.....

АТАКАБГ
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    що да е тъпо? ти си тъп.
    Абе ти у ред ли си бе? Нали след като си пишете в чата ще се запознаете и на живо. Тва е идеята. Иначе каква среща ще има,ако само сте си писали в чата?! Ти мислиш ли преди да пишеш простотии?

Фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от priti_kiti
    ми.. доста лекомислено би било да се срещаш със всеки от чата..
    но пък виж,не мога да ти кажа и 'не се срещай' тъй като именно най-хубавите ми връзки са започнали от чата..демек запознали сме се в чата и след тва на живо се харесваме и така..
    така чее тук ти трябва и голяма доза късмет.. защото помни,че не всеки е толкова доброжелателен или пък такъв какъво се представя.. имай си едно на ум!
    Уат да фък? Ти не беше ли на 10 какви връзки какво чудо ?

Поправка: на 9

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си