- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sre6ti
zdr moqta fr mn
4esto se sre6ta s mom4eta ot 4ata i me kara i az da opitam az ne sam mn sigurna xem iskam xem ne i nz kvo da pravq kajete mi kakvo mislite
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
sre6ta ot 4ata?bahti t1pnata .. vii na kolko ste ???
Сексът е да правиш удоволствие на другия, чикията на себе си....МОЛЯ не бъдете егоисти!
zarejete gi tezi ot 4ata nesi gubete vremeto pred komp atama sa samo ideoti... po dobre idete na diskote izleste na kfe namerete nqkoi svqstno mom4e mani gi teq ot 4ata......![]()
![]()
Аз като излизам с момичета от чата обикновенно са курвета за еднократна употреба.
що да е тъпо? ти си тъп.Първоначално написано от luda^S^vibrator
В днешно време е много подходящо. Не всички си падаме по запознанства тип 'на спирката' или 'в тролея'...
Може да пробваш, едва ли ще стане нещо фатално.
С едни от най-добрите ми приятели се запознах чрез чата.
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
Amiii 4esno kazano v 4ata ima dosta golemi debili tpaci i t.n. noo edna moq fr se zapozna s nai dobrata si priqtelka tam ... tam se zapozna i s o6te mnogo pe4eni i svqsni hora koito i az poznavam... no se pak zavisi ... tq si 4ati dosta vreme s tqh ise vijdam 2-3 meseca sled tfaumna postupka spored men xixi a ne o6e na purviq 4at i aide na kafeee bla bla ...
misli6 li 4e v 4ata moje6 da opoznae6 edin 4ovek po-dobre otkolkoto na jivo???4ata e edna l1ja .. vseki se predstavq za korenno razli4enПървоначално написано от АТАКАБГ
![]()
Аз съм живия пример, SO KIDS, DON'T DO CHAT'n'STUFF !!Първоначално написано от Evil_ChilD_f_
![]()
am sreshtite ot chata ne sa mi po vkusa..
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Ами не знам,ако не искаш недей.Но аз отидох на една единствена такава среща,уцелих най-прекрасното момче на света и сега той е любовта на живота ми.Обичам го безумно много!!!![]()
чата е най-голямата простотия в нета на коятъо съм попадал, и никога не бих отишъл на среща най-малкото защото винаги се ебавам с хората в чата![]()
Първоначално написано от Анонимко
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
аз лично не те съветвам да се предоверяваш на срещи уговорени в чата. нито знаеш на какъв ще попаднеш, нито какво ще стане след срещата ви... абе, общо взето стой си на задника и си се срещай с хора, които познаваш визуално![]()
ми.. доста лекомислено би било да се срещаш със всеки от чата..
но пък виж,не мога да ти кажа и 'не се срещай' тъй като именно най-хубавите ми връзки са започнали от чата..демек запознали сме се в чата и след тва на живо се харесваме и така..
така чее тук ти трябва и голяма доза късмет.. защото помни,че не всеки е толкова доброжелателен или пък такъв какъво се представя.. имай си едно на ум!
az si chatih taka 2 meseca s edno momche i kogato se sreshtnahme![]()
vlybih se bezumno..strashna tr1pka e
Първоначално написано от malkoto_tigar4e
ma chuka li se s tqh pone priqtelkata ti hahaha
Аз не виждам нищо лошо в чат срещите...Аз обичам да се срещам с хора от ..някой чат/форум тн...само подробността при мен е че местата,в които аз кисна са се пълни с хора с моите интереси и стилове и тн и обикновено имаме и общи познати щото сме малко из страната и се поназнайваме...
Пък ако толкова се притесняваш..пробвай да си направите среща с приятелката ти с 2 момчета от чата...И некфи по-оживени места тн..
Si4ki mom4eta tam sa mn. prosti,grozni,debili i osfen tfa se stremqt da te izpliu6tat i tfa e.
Vednyj izleznah s edin i toi be6e otvratitelno sku4en i grozen ,a toi gorkiq se vliubil v men![]()
Аз лично не бих се срещала с хора от чата.Не се знае на какъв луд ще попаднеш едно на милионе е да попаднеш на свестен.Една приятелка се беше срещнала с такъв и не можа да се оттарве от него,постоянно и званеше по телефона и не я оставяше на мира,смени си номера и чак тогава се оттарва от него.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Верно е, ти си жив пример.Първоначално написано от HaCkO
![]()
ми аз честно казано не ги одобрявам особено много
но нищо не ти пречи ако да речем не те бива в личните запознанства
нз
няма нищо лошо
но не забравяй винаги да са на публични места защото.....
Абе ти у ред ли си бе? Нали след като си пишете в чата ще се запознаете и на живо. Тва е идеята. Иначе каква среща ще има,ако само сте си писали в чата?! Ти мислиш ли преди да пишеш простотии?Първоначално написано от Анонимко
Уат да фък? Ти не беше ли на 10 какви връзки какво чудо ?Първоначално написано от priti_kiti
Поправка: на 9![]()