.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31

Тема: sre6ti

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Това, че твоята приятелка често ходи на такива срещи, не те задължава да го правиш и ти. Нито е мода, нито нищо.
    Ако си те изкефи някой, лафи си с него, опознай го, такива неща. Ако имаш желание да се видиш с него, виж се.
    Тръгнеш ли да се срещаш с някой, направи си първата среща на по-оживено място.

Принципно от чата съм се срещал с хора с които сме си писали дълго време или с човек от моя квартал,но да излизаш с всеки от чата звучи инфантилно
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Guest
    Abe taka da visi6 v 4ata da 4akA6 nqkogo s cel da trygnete e mn typo.To principno e typo da debne6 nqkyde nqkoi s takava cel,te ne6tata si stavat otsamosebe si.Na men mi se slu4i vednyj da se uvleka po edno mom4e s koeto se zapoznax v sladur e ne be6e syvsem slu4aem imaxme ob6ti poznati,i be6e u4il v u4ili6teto mi.Sega pak izlizax s edin,koito mi se vidq mn svesten i gotin i dobro vpe4atlenie mi napravi.Nadqvam se da izlezem pak toi spomenava tova,no nz

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    Pwnt
    nekav problem li sre6ta6 vav mene 4e me nari4a6 palen ideot?

Град
    Belene
    Цитирай Първоначално написано от HaCkO
    Pwnt
    nekav problem li sre6ta6 vav mene 4e me nari4a6 palen ideot?
    Дам... научи се да пишеш

Голям фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз като излизам с момичета от чата обикновенно са курвета за еднократна употреба.
    че какви други искаш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си