- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- sre6ti
Това, че твоята приятелка често ходи на такива срещи, не те задължава да го правиш и ти. Нито е мода, нито нищо.
Ако си те изкефи някой, лафи си с него, опознай го, такива неща. Ако имаш желание да се видиш с него, виж се.
Тръгнеш ли да се срещаш с някой, направи си първата среща на по-оживено място.![]()
Принципно от чата съм се срещал с хора с които сме си писали дълго време или с човек от моя квартал,но да излизаш с всеки от чата звучи инфантилно![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Abe taka da visi6 v 4ata da 4akA6 nqkogo s cel da trygnete e mn typo.To principno e typo da debne6 nqkyde nqkoi s takava cel,te ne6tata si stavat otsamosebe si.Na men mi se slu4i vednyj da se uvleka po edno mom4e s koeto se zapoznax v sladur e ne be6e syvsem slu4aem imaxme ob6ti poznati,i be6e u4il v u4ili6teto mi.Sega pak izlizax s edin,koito mi se vidq mn svesten i gotin i dobro vpe4atlenie mi napravi.Nadqvam se da izlezem pak toi spomenava tova,no nz
Pwnt
nekav problem li sre6ta6 vav mene 4e me nari4a6 palen ideot?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дам... научи се да пишешПървоначално написано от HaCkO
![]()
![]()
че какви други искашПървоначално написано от Анонимко
![]()