- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- bremenna li sam
hi kak da razbera dali sam bremenna bez da pravq test pls kajete
emi mili4ka nqma kak ina4e kato po4ne da li4i 6te razbere6 no togava nqma kak da go mahne6!!!!ina4e po4va da ti raste korema,gurdite!!!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
еми отиди на явсновидка тя ше ти каже бъдештето,ако ти кае 4е 6е стаа6 маика след 9 месеца на4и си бременна ама ясновидките ф на6е време не са мн на ниво така 4е по хуу ис4акаи 9 месеца и 6е разбере6 ... боже колко е зле дне6ната младеж
Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...
изчакай няколко месеца и ако ти порасне корема начи си бременна
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Няма начин
Да обичаш значи да си изтъкан
от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел!
Шекспир
единствения начин е тест! пък и не са кой знае колко скъпи. все пак за подобно важно нещо би отделила 3 лв нали?!![]()
Няма как. Купувай тест 4е ако си бременна да имаш време да решиш дали искаш детето или не. После като по4не да ти ли4и и ве4е няма да имаш лукса да избираш![]()
![]()
Робинята на Quench
Aко не искаш да копуваш тестове отиги на гинеколог тои ще помогне![]()
По-добре да паднеш духом, отколкото да духаш паднал
xaxa a ako moje i da ti kaje kak da go zadarji6 ama bez da ti se naduva korema 6te e idealno nali?![]()
Ne e qko da si gotin,gotino e da si qk!
еееееееее да баница с късмети и кисело мляко!Как да разбереш....Еми лесно е да разбереш,без тест е ако ти закъснява.Ама теста за кво са го измислили?
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
eeemi nqma kak da rezbere6 ako ne si napravi6 testa e moje da po4ne da ti prilo6ava ot vreme na vreme ama ne e zaduljitelno da ne ti idva ama i tova ne e siguren beleg taka 4e trqq da si napravi6 test4e![]()
само с тест мойе да се разбере![]()
am daaПървоначално написано от Анонимко
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
А ти всъщност защо не искаш да си направиш тест?![]()
В крайна сметка става въпрос за нещо много важно. Според мен е най-добре да си направиш тест или да отидеш на лекар. В противен случай трябва да изчакаш да започне да ти расте корема, но тогава няма да имаш избор дали да задържиш детето или не.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ми нали няма да и дойде,едва ли ще и порасне корема за половин месец.И аз се чудя защо не искаш да си направиш тест.Не боли!Не е трудно!Когато резултата е отрицателен е приятноПървоначално написано от Aleandra
![]()
na4i jenite kato zabremeneqt ne im idva prez devette meseca,taka li?
E MOJE I DA IMA DOIDE KOETO SE NARI4A CVETNA BREMENNSOT