.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    someone.....
    Guest

zakusnqva mi s 3 meseca!

Август месец ходих на летуване в планината (аз живея на морето) и докато бях там трябваше да ми дойде цикъла. Съвсем леко "изцапа" и след 2-3 дена свърши. На следващия месец пак така съвсем лекичко дойде даже още по-малко беше... А този месец въобще няма нищо. Имам редовен цикъл от около 1-2 години... Водя полов живот, но не съм бременна защото последният ми полов акт беше преди последната ми менструация. От смяната на климата от морето в планината е нормално да има такива работи, а също така и от сезона, но все пак вече трети месец не ми е идвало както трябва... Между другото преди около 10 месеца бях взела прочутия постинор дуо... Решила съм да изчакам до другия месец и евентуално да отида на гинеколог... Имали ли сте подобен на моя проблем с толкова голямо закъснение...не знам какво да правя просто....

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    ех деца, деца....

след постинора какво очакваш?
    мноого дълго хормоналия ритъм ще буде нарушен.

ОПЛ->направление и специалист. той пък ще ти предпише едни други хормончета и така...

Мега фен
    Град
    SF
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    ех деца, деца....

ОПЛ->направление и специалист. той пък ще ти предпише едни други хормончета и така...
    Ее, 4ак пък 10 месеца след Постинор и пак да й е объркан цикълът... малко вероятно ми се вижда.
    За авторката - а ти 100% сигурна ли си 4е не си бременна? Вземи да си направиш един тест 4е така като ти 4ета теми4ката някак си си мисля 4е може да има беля

Робинята на Quench

someone.....
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    ех деца, деца....

Ее, 4ак пък 10 месеца след Постинор и пак да й е объркан цикълът... малко вероятно ми се вижда.
    За авторката - а ти 100% сигурна ли си 4е не си бременна? Вземи да си направиш един тест 4е така като ти 4ета теми4ката някак си си мисля 4е може да има беля
    100% съм сигурна. Ако бях бременна нямаше как да не си проличи до сега (3 месеца са минали от последния ми полов акт както вече споменах и след него си имах нормална менструация и чак след това заминах на летуване )

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    когато дойде време истински да искате деца, и това щастие не ви се случва по никакъв начин и се наредите на опашката на 400 000 двойки с този проблем в БГ - ще осъзнаете, че това, което ми омръзна да повтарям в този форум за лекомисленота употреба на това опасно аварийно средстви си е истина! а у нас постинора се харчи добре, даже прекалено добре...погледнете старите ми постове по темата постинор и какво следва за години след него...

10 месеца ли?!
    годиииини напред негативното въздействие от "хормоналния взрив" на постинора е налице. лепеното не е като новото...

100% съм сигурна. Ако бях бременна нямаше как да не си проличи до сега (3 месеца са минали от последния ми полов акт както вече споменах и след него си имах нормална менструация и чак след това заминах на летуване )[/quote]

Не е задължително да си проличава чак толкова?!Наистина по-добре отиди си направи един тест,че нещо ме съмнява

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си