Не знам как го правите вие секса,просто така ли,ей така...При мене е един вид отговорност към момичето и я чувствам и може би това най-много ми е неприятно.А като си биех чекийките не чувствах дълг към никого(без ръката си ).А мъжката част дето ме критикуват - я кажете,вие заради приятелките си ще отстраните ли 90 процента от приятелите си?Щото мойте приятели са от този тип - квартални побойници,следствени типове по 1-2 дела,пияндета и наистина са отрепки както каза моята,а и са с по 5-6 години над мене(наборите на брат ми ме лепнаха за себе си,след като той замина в Щатите)....само зарад един секс ли?Май трябва да опитам с други жени,но ми е много съвестно и не мога .Искам и да попитам нормално ли е да търпя всички заповеди на 19 годишна мацка и тя да ми нарежда кво да правя и с кого да се срещам ?Много ми е странно така ли е при другите,аз за пръв път имам приятелка и трябва ли да е така - да козирувам за всичко .Питам вас,защото който и приятел да питам ще ми се присмее(казах ви какви образи са и с кво се занимават)...