.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Какво би ви харесало на вас..

Въпрос към момчетата предимно: Приятелят ми ще си дойде - не сме се виждали от месец и половина. Ще отидем някъде само двамата за няколко дни и искам да му е много хубаво. Имам вече идеи за това как да го изнендам, обаче ще ми е интересно да чуя как вие момчета си представяте една незабравима нощ с момичето, което обичате? (използвайте въображението си!!!)

Повече от фен
    Никви недомлъвки - директен секс .. от вратата както се казва .. като доде кожата ти трябва да е мека като кадифе, прекарай поне час за грим, кремове, облична и приготвяне .. секси бельо задължително .. прекарайте цяла нощ в леглото ..

Е по-добро от тва за момче което не те виждало повече от месец не знам ..
    The ghosts of my dead brothren lies silent now.

Guest
    Защо изобщо го мислиш?
    Нали знаеш, че спонтанните неща са най-хубави.
    Колко пъти съм се опитвала да си представя перфектната вечер, и все нещо не става, както трябва. А когато не е запланувано сякаш нещата се нареждат по възможно най-добрия начин.
    Така че остави всякакви приготовления, предварителни мисли, идеи и т.н. и просто се отдай на момента.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul
    Никви недомлъвки - директен секс .. от вратата както се казва .. като доде кожата ти трябва да е мека като кадифе, прекарай поне час за грим, кремове, облична и приготвяне .. секси бельо задължително .. прекарайте цяла нощ в леглото ..

Absolutno si prav...... =D>

Покажи му нови секс трикове !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Drak'thul

=D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си