- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vqrvate li v lubovta ot pruv pogled ?!?
Не може според мен да съществува такава любов. Може и да я има, но да не съм я открил. Пък и за момента не искам да я откривам![]()
е тука няма да се правя на идиот като в 99% от постовете ми - аз 100% вярвам, даже ми се е случвало, но е доста краткотрайно (поне в моя случай) докато не си омръзнат двамата
Да погледнем малко по-подробно. Какво е любов от пръв поглед? Аз бих го нарекъл 95% физическо привличане - съвсем нормално. Но любов не бих го нарекъл - трябва да опознаеш човека, за да я/го харесаш.
Именно.Ти не знаеш какъв е човека.Представи си уж някой се влюби от пръв поглед,което смятам за невъзможно и поговори после с него и открие,че е ужасен човек...тогава?Според мен е въпрос на късмет дали ще уцелиш човека,в който ще се влюбиш по-нататък.Първоначално написано от Mikohito
temata se povtarq
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
фярвам.при мен винаги е така..супер тъпо е да се влюбиш в някой само заради външния вид,ама какво да направя..хм..всъщност е важно и излъчването,за да си харесаш някой от един поглед..ох,стига съм разсъждавала.важното е,4е вярвам и че е супер хубаво,когато откриеш,че зад невероятната външност се крие як характер и т.н.много съм щастлива,че най-накрая попаднах на такъв човек
![]()
![]()
get off.
Da vqrvam ... ot 8 meseca obicham chovek,v koito se vlubih ot pryv pogled.
Ами...Честно казано се двоумя за отговора...От една страна вярвам, че я има ... А от друга ... не знам ... Не може просто да срещнеш човек на улицата и да отидеш и да го целунеш ... Трябва поне малко да си поговорите....Абе кво ви разправям ... Май има) Не знам
Объркана съм на тази темичка
![]()
![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
АЗ вярвам в любовтта от пръв поглед!До скоро не вярвах дори в любовта и се подигравах със себе си, казвах си с насмешка, че никога няма да се влюбя!И преди две седмици, го видях и се случи, влюбих се!Добре поне, че го познавам, защото така ме боли като мисля за него и незнам защо!Ужас!Няма да пиша повече, почнах да се разстройвам!
Всичко е възможно....Още като се видиме и да се земеме един друг![]()
К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!
Ami,ne,ne vqrvam v liubovta ot pruv pogled.Tva e holivudska izmislica![]()
[b]Soy una moneda en la fuente,
t
Ауу много хубава темичка...хах....та значи с мойта сегашна любов се запознахме когато аз имах друг приятел но си го харесах веднага..малко гадно от моя страна но ..... а и знаех за него много неща тъй като той е един от най добрите приятели на моя best frend от момчетата...и най интересното е че някакси съдбата се обърна в моя полза и скъсахме взаимно аз и предишния ми приятел...веднага след като момчето, което обичам ся, разбра тва почна да ма зарибяя и т.н...аЕ за мене е възможна такава любов и мога да кажа че цяло лято и сега продължавам да я изпитвам и тя става все по силна...![]()
Знам, че постът ми се препокрива с някой от по-горните, но според мен не може да има ЛЮБОВ от пръв поглед. Без да си общувал вобще с човека. Защото любовта (за мен) не е само физическо привличане. Разбира се, че може да си харесаш някое момиче/момче и да го заговориш и така да се влюбиш, но без да си го опознал....Мое мнение...