.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Не може според мен да съществува такава любов. Може и да я има, но да не съм я открил. Пък и за момента не искам да я откривам

Супер фен
    е тука няма да се правя на идиот като в 99% от постовете ми - аз 100% вярвам, даже ми се е случвало, но е доста краткотрайно (поне в моя случай) докато не си омръзнат двамата

Град
    София
    Да погледнем малко по-подробно. Какво е любов от пръв поглед? Аз бих го нарекъл 95% физическо привличане - съвсем нормално. Но любов не бих го нарекъл - трябва да опознаеш човека, за да я/го харесаш.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от Mikohito
    Според мен неможе да съществува любов от пръв поглед единствено някакво много силно привличане.Трябва да има поне някакъв контакт между двамата души за да се породи любовта тя не се гради само на външния вид а на сложна комбинация от много фактори.
    Именно.Ти не знаеш какъв е човека.Представи си уж някой се влюби от пръв поглед,което смятам за невъзможно и поговори после с него и открие,че е ужасен човек...тогава?Според мен е въпрос на късмет дали ще уцелиш човека,в който ще се влюбиш по-нататък.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    temata se povtarq
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Голям фен Аватара на Juicy_Lucy
    фярвам.при мен винаги е така..супер тъпо е да се влюбиш в някой само заради външния вид,ама какво да направя..хм..всъщност е важно и излъчването,за да си харесаш някой от един поглед..ох,стига съм разсъждавала.важното е,4е вярвам и че е супер хубаво,когато откриеш,че зад невероятната външност се крие як характер и т.н. много съм щастлива,че най-накрая попаднах на такъв човек
    get off.

FiRe_LaDy
    Guest
    Da vqrvam ... ot 8 meseca obicham chovek,v koito se vlubih ot pryv pogled.

Ами...Честно казано се двоумя за отговора...От една страна вярвам, че я има ... А от друга ... не знам ... Не може просто да срещнеш човек на улицата и да отидеш и да го целунеш ... Трябва поне малко да си поговорите....Абе кво ви разправям ... Май има ) Не знам Объркана съм на тази темичка
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Теди`in`love
    Guest
    АЗ вярвам в любовтта от пръв поглед!До скоро не вярвах дори в любовта и се подигравах съ с себе си, казвах си с насмешка, че никога няма да се влюбя!И преди две седмици, го видях и се случи, влюбих се!Добре поне, че го познавам, защото така ме боли като мисля за него и незнам защо!Ужас!Няма да пиша повече, почнах да се разстройвам!

Голям фен Аватара на Remini

...

Всичко е възможно....Още като се видиме и да се земеме един друг
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Ami,ne,ne vqrvam v liubovta ot pruv pogled.Tva e holivudska izmislica

[b]Soy una moneda en la fuente,
    t

Фен
    Град
    Между Ада и Рая...
    Ауу много хубава темичка...хах....та значи с мойта сегашна любов се запознахме когато аз имах друг приятел но си го харесах веднага..малко гадно от моя страна но ..... а и знаех за него много неща тъй като той е един от най добрите приятели на моя best frend от момчетата...и най интересното е че някакси съдбата се обърна в моя полза и скъсахме взаимно аз и предишния ми приятел...веднага след като момчето, което обичам ся, разбра тва почна да ма зарибяя и т.н...аЕ за мене е възможна такава любов и мога да кажа че цяло лято и сега продължавам да я изпитвам и тя става все по силна...

Знам, че постът ми се препокрива с някой от по-горните, но според мен не може да има ЛЮБОВ от пръв поглед. Без да си общувал вобще с човека. Защото любовта (за мен) не е само физическо привличане. Разбира се, че може да си харесаш някое момиче/момче и да го заговориш и така да се влюбиш, но без да си го опознал.... Мое мнение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си