Malko e tupa taq tema ama mi mn interesno na kolko godini ste i koga go napravih te za purvi put. Tuka v toq forum "po4ti" vsi4ki sa go pravili az ne sum i 6te mi e interesno da vidq dali i moi vrustnici sa go pravili (nqma da me u4udi) mejdu drugoto sum na 14![]()
temata e typa i ne se povtarq a se po30578349573459348537535-tq
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
![]()
баси тъпото
118Простащината
получава бан по ип и профил, поради системни нарушения на 2, 11 и 8 точка от правилника.
Vqrno 4e e tupa Ama bas hva6tam 4e polovinata ot teq tuka deto tolkova pi6at kak se praqt s***ki , deto mi govorqt za sex i tam podobni sa pod 14 god e sorry ama na kude otiva tva pokoleniq be nasqkude samo K**vi stanaha e*a ti![]()
Е, повтаря се, ама нищо. Направих го, когато бях на 17, някъде преди около година и нещо. Не съжалявам. Даже напротив, гордея се. Ако го бях направила по-рано, щях да сгреша. А на твоята възраст да не говорим...
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ами почти на 15 бях.И не съжалявам,защото стана с човека,който трябваше.И се чувствах готова
Ami az sam po4ti na 17,no ne mislq,4e sum gotova 4ak za sex...
Първоначално написано от Простащината
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Ели, а ти откъде си? (?)
когато бях мно по тъпа ...и мислих за нещата след като ги направя ...то и ся е така но както и да е ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ели, а ти откъде си? (?)
Interesuva li te![]()