.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: pomo6t revniva sam

seks
    Guest

pomo6t revniva sam

Zdraveite az sam edno momice na 16 godini i sam mnogo revniva ot vsi4ko ne moa da se kontrolirammoliavi pomognetemi iskam da umre mnogo sam zle ne izdarjam s taia revnost..angela_grigorova@libero.it

Мега фен Аватара на iiirish
    ревността не е нещо неестественно. просто трябва да я ограничаваш и да й поставяш някакви граници за да не се превърне тя в натрапване.
    аз също съм ревнива. но го разбрах едва сега от както съм със сегашния си приятел. никога до този момент не бях ревнувала никой от гаджетата си, но когато истински обичаш и ти пука за някой, когато не можеш без него и изпитваш страх да не го загубиш... тогава не може да не ревнуваш

Повече от фен
    "Ако обичаш нещо, пусни го на свобода.Ако то се върне е завинаги твое, ако ли не, то никога не е било!"

С ревност нищо не се постига. Най-много да развалиш връзката си. По този начин показваш недоверие и несигурност към партньора си. Замисли се над тези неща. Ние не можем да ти помогнем, ако не го проумееш.

Голям фен
    Град
    Stz
    Според мен пък няма нищо лошо в ревноста!Но все пак ако е чак толкова много,просто трябва да се постаряеш и да се опиташ да имаш доверие в гаджетата си!Ако нямаш причина да ревнуваш просто се контролирай!

Vnimavai kakvo si pojelava6,za6toto moje i da go polu4i6!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от No_LiMiTe^f
    Според мен пък няма нищо лошо в ревноста!
    i az taka mislq,no vajnoto e da ne e v prekaleno golqmo kolichestvo!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си