.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Голям фен

Kak 6tqhte da postupite na moe mqsto?

Zdraveite na vsi4ki!
    Bih iskala da znam kak 6tqhte da postupite na moe mqsto.Problemut mi ne e tolkova golqm,no iskam da znam.Zna4i,haresvam si edno mom4e ot 4 meseca po4ti i toi nqkolko puti mi kazva(po skoro mi pisa po Skype-a),4e i toi me haresva.Az ne znam dali da vqrvam...Ne moga. Toi si misli,4e moje da ima vsqko momi4e,koeto mnogo me drazni.Postoqnno mi spodelq ne6ta,koito bi trqbvalo da gi kazva na priqtelite si,a ne na men.Napravo se poburkvam.Davam primer:"Off,v4era nekva mi predlaga da q eba,ama se 4uda kvo da pravq".Sqka6 o4akva az da mu dam suvet.Prosto stra6no mnogo me qdosva taka.Kato si pisahme toi mi kaza,4e me haresva o6te predi da se hvane s drugoto momi4e i sega haresva i dvete ni.Naskoro ne sme si pisali za otno6eniqta mu kum men i za moite kum nego i ne znam dali me haresva o6te.V4era kakto si pisahme mi razpravq6e,4e vednuj kato se e napil obsujdal s negov priqtel s koe momi4e da se hvane(bilo e naskoro).I mi pi6e sled malko"Nali ne se surdi6,4e ne be6e ti?"...Postoqnno pravi nqkvi takiva ne6ta,kara me da se draznq .Ne znam dali ste me razbrali....XaxA..Tolkova mi e oburkano,prosto i az ne znam kakvo da pravq.Mnogo 4esto mi govori nqkvi gadni raboti i me obijda po Skype-a i ne znam kakvo da pravq.Vuprosut mi e:Kakvo 6tqhte da napravite na moe mqsto...Da produljite da se borite za nego,ili da se otkajete i,ako imate 6ansove s nego da go otblusnete i da si durjite dostoinstvoto.Az ve4e sum si kazala,4e nito 6te go tursq v Skype-a,nito 6te mu pi6a sms-i,nito 6te se probvam da stane ne6to kato si doide pak.A vie...?
    6te sum vi mnogo blagodarna,ako si kajete mnenieto
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

.spored men ne si zaslujava da se bori6 za nego 6tot te obijda i te sranqva s druga pyk ti toi ne e edinstvenoto mom4e na sveta ostavi go v minaloto si i gledai napred

Ооооо според мен тоя човек не е за теб. Той за мен е човек, който се чуди коя да прецака. Как може да ти пише такива работи? Въобще не го заслужаваш, за него ти си му под достойнството. Недей да му се връзваш. Женкар някъв, пфф. Ако наистина те харесваше, щеше да ти го каже в очите, а не да ти пише глупости по Skype-a. Само ти се праи на интересен! Заеби го, не се занимавай с него! Тва е от мен.
    Ае Успех!
    Божествена лудост ли ме обхвана?

Аммм зависи от това колко ти харесва . Ако си хлътнала мноо жестоко може да го сваляш нещо и да тругнете . След това мн лесно можеш да промениш отношението му към другите момичета .. каквото искаш това прави ...

Голям фен
    Град
    София
    ne si zaslujava!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Повече от фен
    Още като прочетох първите 2 изречения и ми стана ясно, че става въпрос за 13 годишни в разказа...

'Той ми написа по SkyPe' ... бе аре стига с тоя SkyPe, IRC, ICQ, MSN, <друг-дебилен-messenger-който-аз-най-вероятно-ползвам-НО-СЪС-СЪВСЕМ-РАЗЛИЧНА-ЦЕЛ-ОТ-ТАЗИ-ДА-'ЗАБИВАМ'-МАЦКИ> !!
    Супер смешно и мизерно ми звучи 'Той ми каза, че ме харесва... ПО SKYPE!', що, вие на живо сливи ли имате в устата или майките ви ви набутват биберона на сила ?

Мойто мнение е, че докато не си смените млечните зъбки и не спрете да се напикавате в гащите не трябва да се занимавате с гаджета.

ne si struva daje i da stane neshto mejdu vas,veroqtno po-k1sno shte te razocharova,takova momche ne moje da ti dade sigurnost,a tova e mn vajno..nameri nqkoi,koito shte te oceni
    eDiNsTVeNo MeChTiTe,MoGaT dA v1rNaT bLqS1Ka V oChItE..

ne si struva daje i da stane neshto mejdu vas,veroqtno po-k1sno shte te razocharova,takova momche ne moje da ti dade sigurnost,a tova e mn vajno..nameri nqkoi,koito shte te oceni
    eDiNsTVeNo MeChTiTe,MoGaT dA v1rNaT bLqS1Ka V oChItE..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    боже къв е тоя бе.. прави се на интересен
    мн ясно, че ще го оставиш, къв е смисъла да се бориш, за нещо, което не си струва
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    не си заслужава да се бориш за него не мисля че трябва да му падаш на нивото и както каза tX какви са тия глпости той ми каза че ме харесва па skype ако найстина те харесваше щеше да ти го каже очи в очи а не по skype
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

kefish_bs
    Guest
    zaebi go toq sme6nik tuka v burgas su6to gi ima takiva 6matki koito si mislqt 4e sa ne6to no v su6tnost sa ni6to-ne si zaslujava da ti kaja nqma da mu hodi6 sled zadnika-prosto si ima6 dostoistvo znam 4e ti zvu4i malko stranno dostoistno v lubovta i 4e ne moje sas leka ruka da go zabravi6 no ako si go zadade6 kato cel leka po leka 6te go zabravi6 toq jenkar-- jenkar o6te ..... ne e vijdal ina4e golqm go razdava ooo boje --USPEH TI POJELAVAM

Мега фен Аватара на koalka
    На твое място въобще нямаше да се занимавам с такъв човек,който си мисли,че е велик и може да има всяко момиче.И нарочно да ме кара да ревнувам.Според мен той те лъже,че те харесва,защото те обижда...двете неща взаимно се изключват.
    По-добре намери някое свестно момче,което да има истински чувства към теб,а и не да витае в облаците.

Голям фен
    Mersi mnogo za suvetite.Sujalqvam,no zabravih da napi6a az sum na 15,a toi na 16 .6te vi poslu6am,mnogo,mnogo mersi.Prosto az razbiram,4e ne si zaslujava da se borq,no kato go vidq..... .No ve4e sum tvurdo re6ena!
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    аз лично колкото и да го харесвам че събера сила и ще го оставя.мн ме нервят такива пичове дето само си играят с чувстата на хората.хвани си някое по-свястно момче и ще го забравиш

Повече от фен
    Град
    Rou$$e CarTeL BaBy
    xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    emiiiii CHESTITU ili si mu 1vata ili si mu 2rata MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO MNOGO ta luje nqma i 1% istina ot tva koeto ti e pisal prou4i go i 6a vidi6 kolko golqm baluk e !!!
    SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си