зна
Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.
Вие неми ли сте или имате сливи в устата, та си решавате любовните проблеми със SMS-i ?Първоначално написано от mar4et0o
![]()
mi nqma koga da go vidq toi e v drugata smqna a iskam o6te ta qve4er da razbera kakvo stava!!!6tot mi e nqkvo kofti
Щастие няма, а ако съществува, то е само за отделен миг и после съжаляваш, че този момента въобще е бил част в живота ти.
shte kaja samo,che e bil ot oneq parcali deto te izpolzvat i posle te hvurlqt na vqtura!
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
mi nqma koga da go vidq a i toi e v drugata smqna a iskam o6te taq ve4er da razbera kakvo stava!!!6tot mi e nqkvo kofti
Ами той ти го е казал много ясно,а именно:това,което е станало на екскурзията явно е било само забавление за него и си остава за тогава и си продължавате всеки по пътя все едно,че нищо не е станало.