.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: kakyv podaryk...?

Hybrid View

kakyv podaryk...?

Zdraveite...
    Eto che otnovo se obryshtam kym vas,no tozi pyt mi se stryva,che temata e sravnitelno po-priqtna ot tezi predi neq
    S priqtelqt mi sled nqkolko dni pravim polovin godina otkakto sme zaedo i mnogo mi se iska da napravq neshto,koeto da go nakara da se pochuvsva mnogo po-specialen ... i estetsveno da izpipam taka neshtata,che toi vinagi da si spomnq tozi den s usmivka ... Mnogo umuvah ...ne sme deca,za da resha byrzo problema , no v kraina smetka izmislih samo edno neshto , koeto za men e nedostatychno . Oshte predi dve-tri sedmici , dokato bqh v poredniqt magazin za srebro (tui kato az sym luda na tazi tema ) haresah edna mujka grivna...masivna e ( 55 grama) ne e nqkakva , koqto da ne napravi vpechatlenie ... iii e mnogo hubava pletka . Sprqh se na neq ... i dnes q vzeh . Iskam da vzema oshte neshto,da napravq oshte neshto...no prosto ne moga da izmislq kakvo Podskajete mi s neshtichko , podhvyrlete nqkoq ideq Shte vi byda naistina mnogo blagodarna !
    Celyvki ot men

ket
    Guest
    milata i az skoro s1m v tova polojenie i te razbiram,mn e vajno da go nakarash da se pochuvstva specialen,nali?emii,imam nqkolko predlojeniica,za grivnata..mmm shtom e pletka,a ne e pl1na,edva li moje da se gravira neshto v1rhu neq..zashto ne mu podarish,neshto,koeto si napravila sama??az na moq pr mu podarih edno meche,koeto ushih sama ..ili,moje da por1chash torta s vashiq obraz ot snimka i takiva pravqt veche..dano ti pomognah uspeh i mn mn lybov!!

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Аз си мисля ,че не е толкова голямо значението на самия подарък а по-важен е жеста,идеята че си си направила труда да го зарадваш,че си мислила за него.Той ще се зарадва на вс щом е от любимата му...поне при мен и любимия е така ..
    Иначе идей за подаръци -хиляди : парфюм ,дреха , книга и т.н (тва е обикновенно) ..хм...иначе готинко е като идея да купиш 1 голяма и готина рамка и да сложиш ваша обща снимка.. аз лично мега мн бих и се радвала( хубав спомен който да ме топли когато любимия не е до мен ,когато ми е тъжно да зърна лицето му от хубавата ни снимчица)....но важното е сама да решиш какво би се зарадвало твоя човек..все пак ти най-добре си го познаваш нали !
    2 т. от правилника. Бан на профил

Супер фен
    мисля 4е гривната е достатъчна, ама не мислиш ли че трябва да направиш самия ден някакси по специален за вас

imenno...
    grivnata e edno na ryka...no mi se iska da napravq neshto,koeto da napravi samiqt den specialen...davaite idei...opredeleno ne sa mi izlishni

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    мисля 4е гривната е достатъчна, ама не мислиш ли че трябва да направиш самия ден някакси по специален за вас
    da naistina e dostatuchna hem e munichka i nejna
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    abe tq ne e mynichka i nejna - tipichna mujka grivna si e - masivna ... no opredeleno tova mi se vijda malko

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от let_me_go
    Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    abe tq ne e mynichka i nejna - tipichna mujka grivna si e - masivna ... no opredeleno tova mi se vijda malko
    ami naprimer sloji tvoqta bukvichka na neq
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Град
    София
    Ако наистина смяташ, че сребърна гривна не е достатъчна за подарък - вземи му някой хубав козметичен комплект на STR8 или нещо по-така. Аз като мъж бих се зарадвал и на най-семплия подарък като дезодорант (докато козметичен комплект и по-стилно), стига да е поднесен както трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си