.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

pomognete pls,nz ko daa prava da mu kaja li?...

hi all pls help me...zna4i haresvam edno mom4e ii awe mn e sladuk:P,rusa kosa i kafqvi o4i ,zna4i nai dobrata mi fr mi kaza 4e predi kato si e haresval edno momi4e i mu e predlojil 4aak sled 3 godini(po to4no 4e dori i da me haresva e mn pritesnitelen)..,ii toi postoqnno se zaka4a s men, ii a we nz pogleda mu e nqkak stranen ii kajete ko da praa lovkam si go iii nz,a we iskam da mi kajete kakvo bihte napravili ako ste na moe mqsto :P:P:P
    lalala

Re: pomognete pls,nz ko daa prava da mu kaja li?...

Цитирай Първоначално написано от `sexy_vlubeno_momi4ence`
    hi all pls help me...zna4i haresvam edno mom4e ii awe mn e sladuk:P,rusa kosa i kafqvi o4i ,zna4i nai dobrata mi fr mi kaza 4e predi kato si e haresval edno momi4e i mu e predlojil 4aak sled 3 godini(po to4no 4e dori i da me haresva e mn pritesnitelen)..,ii toi postoqnno se zaka4a s men, ii a we nz pogleda mu e nqkak stranen ii kajete ko da praa lovkam si go iii nz,a we iskam da mi kajete kakvo bihte napravili ako ste na moe mqsto :P:P:P
    pls hellp
    lalala

Фен
    Град
    В къщичка от захар
    Ако бях на твое място нямаше да се влюбя в притеснително момче,просто не харесвам такива. Първо ще мислиш как да се съберете,накрая ще се видиш в чудо и ще правиш какви ли не магарии,за да го провокираш да направи нещо,той няма да направи нищо,което пък,ако наистина толкова много го харесваш,ще провокира теб да направиш нещо и ако тръгнете - после ще се повтаря пак всичко,защото ще трябва ти да си активната във връзката ви и ти да движиш нещата!Я сега пак си помисли дали искаш точно това Ако го искаш-действай,ако не си намери някое по-уверено момче!
    Fuck me,i am famous!

Ако бях на твое място - щях да флиртувам с него още повече, да прекарвам повече време с него и така да го накарам да действа по-смело

Мега фен Аватара на koalka
    Ами това,че е срамежлив не трябва да те притеснява.Но няма да е добре да ти предложи чак след 3 години.За това е най-добре ти да вземеш нещата в свои ръце.Ако си сигурна в чувствата му или поне предполагаш ще е най-добре да му признаеш чувствата си.Питай го дали имаш шанс.Но междувремнно флиртувай с него,прави му намеци и виж как ще се развият нещата,но ти пожелавам успех!

Еми, ако го харесваш ти действай Не е задължително винаги мъжете да са активанта страна

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Bih deistvala seriozno!

Голям фен
    Град
    София
    daistvai!
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

otiva6 pri nego i go celuva6, ako te haresva nqma da se drupne

Супер фен
    ритни го в чатала

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от assd
    ритни го в чатала
    xaxa tova e grubichko
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си