.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Guest

Нормално ли е ...

... на 13 да си нямам гадже. Имам предвид 4е винаги като си харесам някой и се оказва 4е той не ме харесва. А не съм грозна (е можеда се каже4е съм малко пълни4ка) ,но нз. Поне да го кажат тия мом4ета ,а не да не обелват и дума [-o<

Повече от фен
    Град
    София
    има време за всичко............явно не си попаднала на подоходящите

Re: Нормално ли е ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ... на 13 да си нямам гадже. Имам предвид 4е винаги като си харесам някой и се оказва 4е той не ме харесва. А не съм грозна (е можеда се каже4е съм малко пълни4ка) ,но нз. Поне да го кажат тия мом4ета ,а не да не обелват и дума [-o<
    сори забраих се логна
    не спори с глупака...първо ще те свали на неговото ниво и после ще те бие с опит

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Еми нормално е си немаш гадже...апак и нали си 4увала за секи влак си има и пътници
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BeBcHeTo
    Еми нормално е си немаш гадже...апак и нали си 4увала за секи влак си има и пътници
    mejdo drugoto mnogo pravilno kazano
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    spox oshte si samo na 13...za vsichko si ima vreme,ne se pritesnqvai 4e sega nqmash gaje
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Мега фен Аватара на koalka
    Е,ти пък...на 13,още си нямаш гадже и вече нормално ли е.Е,то аз на 15 за първи път имах гадже и повярвай ми не съжалявам.

Супер фен
    къде те хванат все е цица, а?

Повече от фен
    Град
    Sofia

Re: Нормално ли е ...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Е споко бе мацка,закъде бързаш толкова?Всичко ще си дойде по местата в най-скоро време.Щом още нямаш гадже значи не си срещнала подходящия
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Мега фен Аватара на iiirish
    колкото и някой "гъзарчета" да не приемат това като нормално и да изкарват момичета като теб задръстенячки и обитачки, според мен няма нищо нередно в това да нямаш гадже все още.
    на 13 ти си още дете - изживей пълноценно детството си, за любов и връзки имаш предостатъчно време занапред! защо в днешно време всички тийнчета искат да започнат и да вкусят нещата от живота толкова рано, а не се радват на това, което имат?!

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Mili4ka,tova vaob6te ne e problem!Povqrvai mi,kolkoto po-kasno izjivee6 parvata si lubov,tolkova po-nezabravima 6te bade tq

Syglasen sym s postовете преди моя. Искам да добавя, че познавам много хора, които за пръв път имаха гаджета на по 18-19 години. В това няма нищо лошо. "За всеки влак си има пътници". Усех!

P.S. Не искам да бъда разбран погрешно, но що не направиш нещо по въпроса, че си "леко пълничка". Вярно е, че ако момче тръгне с теб само заради външния ти вид е пълен тъпак, но все пак така ще те забележат по-лесно.

ве4е действам по въпроса за отслабването
    А и това 4е в момента харесвам едно мом4е и то знае 4е го харесвам и мъл4и какво ли може да зна4и
    не спори с глупака...първо ще те свали на неговото ниво и после ще те бие с опит

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си