- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- helpppp
hora skarah se s momi4eto mi za nekwa selqqniq i sa neznam kwo da praaa moje li malko help 6tot sam obarkan dali da q zareja ili da i se izwinq
Ако я обичаш е естествено да забравиш достойнството си и да й се извиниш...
izvini i se!
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Първоначално написано от leko_otkachena
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
kfo ti dostoinstvo be...napravo da i se izvini... dori pak da ne trugnat,..Първоначално написано от Public Enemy
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
nz 6tom pita6 po forumi ...........
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
На хората мн често се случва да говорят неща които не мислят,неща които са прибързани,изречени в пристъп на ярост...наистина и аз както казаха по-горе бих се извинила (тук няма място за гордост ако държиш на човека) и бих поговорила за станалото!Ако сметнеш че не държиш на нея толкова,че не си струва дори и приятели да останете..няма какво да му мислиш..но все пак по-добре си се извини и се опитай да поправиш станалото.няма безгрешни хора все пак![]()
Успех![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Ние мъжете се характеризираме с това, че трудно си признаваме грешките, нали чатна?Първоначално написано от luda`flirtajika
em dobre de,no trqbva da i se izvini kolkoto i da mu e pod dostoinstvotoПървоначално написано от Public Enemy
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
На това и двамата сме съгласниПървоначално написано от leko_otkachena
![]()
Извини й се![]()
Естествено,че ако те обича или поне те харесва,едно извинение ще свърши работа.Случва се понякога двама души да се карат за глупости и именно за това трябва и е най-добре да си прощават бързо.
Syglasna sym!Първоначално написано от Public Enemy
a takaПървоначално написано от Public Enemy
![]()
мм щом ти си виновен за това да се скарате значи ти трябва да се извиниш
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Сори ама това реторичен въпрос ли е?Естествено че ако сте се скарали за глупост трябва да поговориш с нея и да й се извиниш
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!