- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Изпуших 4 кутии и изпих 2 л. водка за една нощ
Размазах се направо на тоя купон. Вие какви рекорди имате? Ще споделите ли?
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
i mnogo li si gord s tova![]()
![]()
![]()
i 4aka6 nqkoi da ti kaje 'evala' ama da ti kaja pove4eto potrebiteli na foruma nqma da se vazhitqt na blestq6tite ti postijeniq,maloumniko
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Мисля, че трябва да те наградим, направо ти се възхищавам.![]()
![]()
![]()
Баси, може ли да има такива наркомани.Можеше вместо това да направиш нещо полезно за теб и за околните
![]()
![]()
![]()
Bravo bravo =D> =D> =D> =D> Samo taka produlzavai! I na kraq ako moze ne ni se hvali kolko puti si povru6tala ot alkohola!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
brao we az tolko nikoa nemoa tolko da izpia..... xaxxa
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
Обаче много як рекорд, колко много е изпила и изпушила и на всичко отгоре помни точната бройка. Ей тфа ме размаза!!!![]()
Изпуших 4 кутии и изпих 2 л. водка за една нощ
....ииии ко праим ся ?!![]()
mquuuuu
Hehee brawo baca vajish ! axxa)
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
Поздравления!![]()
Аз съм по-скромна..
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
пак си санувала маинааа !!!!Първоначално написано от рекордьорка
1 кутия може и да изпуша и 2 кутии но 4 .. ЛОЛ !
а за 2 литра водкааа и дума да не става ....
можеб и рекорда ми е 1 кутия ... и незнам колко алкохол не си броя чашите знам кога да спра да пия ..не си ги меря ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Както от време на време обичам да казвам... СМЕХ, БАТЕ, СМЕХ,![]()
Изпих 2 бири и не изпуших нито една цигара, обаче съм убеден, че на тоз купон, за който ти говоря ми е били 40 пъти по-яко отколкото на теб!Първоначално написано от рекордьорка
ti trqbva si bati pompata za da pie6 tolkova ne6to da ne si obarkala s litrite 4uda se ako si izpila 2 litra vodka kak pomni6 de ama.....brao priznavam te za nai tapoto piande haha
Axaxax da we ok...ti nali ako izpushish 4 kutii cigari nqma da mojesh da dishash we..nqma da govorq za 2 litra vodka..Moi priqtel koito e nad 100 kila na 21-22 godini i piq kato smok ot 1 litar vodka se usmurtqva i nemoje da pomiriche poveche ne da izpie oshte edin...Axaxa ama nishto produljavai v sushtiq duh i sled sledvashtiq kupon moje ni se otvori parashuta da piinem vince i da hapnem jitce za tebe
Неподходящ размер на снимка в подпис!
i nie ko trqq ti r1koplqskame li da ne misli6 4e tva ne6to e hvalene pfffПървоначално написано от рекордьорка
![]()
![]()
ти си машина
Браво. =D> =D> =D> Браво =D> =D> =D>
Дами и господа!
Сега виждате едно чудо на природата. С уникални бели дробове, които понасят на 4 кутии цигари, на веднъж. На уникален стомах и уникален черен дроб, който е пречистил без проблем 2 литра водка. Но това не е всичко. Сега предстои най важното и неповторимо нещо... невиждано никаде, ама наистина никъде на света. След този опит за самоубийство, тя си спомня всичко, дори и бройката.
Но нека и аз се похваля. Изпивал съм по цяла една бира за една нощ.
Иначе това е най вероятно поредната е*авка.
дааааа...аз пък изпих 10л водка изпуших 30 кутий цигари не ме хвана омфг
world of insanity supposes that good things would never come to an end!! =)
Да ве 2 литра и две кутии ти си си за пирогов ве. И на сичкото отгоре си мисли6 че е велико постижение?Тва може и да е рекорд но по тъпотия а не по издуржливост. Ако си говориме за рекорди аз днес дигнах 100 кила от лег ама не етам работата.
Offtopic: не че хората не дигат по повече де![]()
mili4ka kak taka si bila piqna i napu6ena a pak vsi4ko si spomnq6!predi vsi4ko se nau4i da laje6
![]()
![]()
![]()
![]()
Действай в същия дух
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
tva prosto e nevazmojnoti qko se e*ava6 s nasa
i koi znae kak se prismiva6 no tozi forum ako iska6 da znae6 ne e za ebavki
kato nqma kvo da pravi6 se zaemi s ne6to polezno !!!!!!!!!!!!