.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    oburkanaaa
    Guest

OSHTE GO OBICHAM...:(

PLS pomognete mi -kakvo da pravq ve4e nz... mn obi4am segashnoto si gadje ve4e sme zaedno po4ti polovin god oba4e kato vidq bivshia koito vsashtnost adski mn obi4ax-bqx vmania4ena po nego i toi moje bi za tva se otdrupna ot men i az mn bolezneno go prejiviax,,, skoro shte stane godina ot razdqlata ni.. a az oshte ne moga da si go izbia ot uma az daje sas mom4eto s koeto sme v momenta trugnax za da go zabravq tozi glupak/// ama se vlubix pak i to silno v moeto mom4e-sega sam s nego.oba4e sme v edno daskalo s predishnia i se vijdame 4esto no az sreshtam samo stydeni pogledi i bezrazli4ie ot negova strana.. iskax prosto da ostanem priateli,,,no toi se durja mn jestoko s men .. nemoga sama da se razbera-imam do sebe su mom4e koeto mi dava vsi4ko koeto nqkoga sam tarsila bilo v bivshia ili po princip- a vse mislq i za vaprosnia BIVSH dokoga taka>>>@! izmu4vam se adski mn kato vijdam kak edinia me obsipva s nejnost i vnimanie a dori ne zane 4e az vse oshte obi4am predishnia si fr koito samo me izmu4va i mi kaza vednuj da go ostavq namira shtoto ne iskal ve4e da ima nishto obshto s men> tolkova li sam glupava 4e ve4e godina da ti4am sled nego pri polojenie 4e znam 4e ne me zaslujava i 4e sam si shatstliva sas seagshnoto mom4e>molq vi kajete mi kak da go zabravq toq drugia i da ne mislq ve4e za nego a da si buda samo s moq si fr imam 4uvstvoto 4e misalta za nego shte me presledva va vsqka sledvashta vruzka i shte stane to4no kato pesenta na MAria-Edinstven-ako q znaete .. a ne iskam-toi me mrazi a az nz zashto daje :/ iskax prosto priatelstvoto mu... a nishto ne polu4ix osven smpomena za nego... i edna prazna 4ast vav sarceto si a v sashtoto vreme naistina si obi4am mom4eto s koeto sam sega... oba4e oshte mislq za drugia,,, Oh_ dano ste me razbrali..

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    ne znam no iskam da ti kaja 4e postypva6 mnogo gadno s nastoq6toto ti gadje..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    podkrepqm s 100 ruce(koito gi nqmam)
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Здравей!
    Аз прочетох това което си написала и искам да ти кажа че сън имала абсолютно същия проблем.
    Накрая излезна че нито един от двамата не ми даваше това което наистина искам .Ще ти посъветвам да бъдеш по-силна и да разбереш че щом бившия ти не се пада по теб - значи той е голям глупак и не те заслужава.Какъв е този човек който те кара да страдаш ? Ако няма да бъдеш по-силна този човек ще те накара да се чустваш още по-зле.
    Искаш ли това страдание да се продължи?Не вярвам че искаш....
    тогава забрави за бившия и намери момчето което ще те накара да го обикнеш най-много от всички...
    Бъди щастлива!

Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    podkrepqm s 100 ruce(koito gi nqmam)
    И аз

Мега фен Аватара на koalka
    Сегашния ти приятел,ако разбере няма да му стане хич гот.Но едно ще ти кажа:не може да се обича двама души едновременно!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    To4no tova mislih da kaja i az.Basi maina ti ako go obi4a6 nqma da misli6 za biv6iq.tova e taka ,za6toto nie momi4etata ,kogato nqkoi ti4a sled nas ne mu obru6tame vnimanie ,a ne razbirame ,4e i pri mom4etata e taka !?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Сегашния ти приятел,ако разбере няма да му стане хич гот.Но едно ще ти кажа:не може да се обича двама души едновременно!
    и аз съм на това мнение

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен Аватара на iiirish
    не знам на колко си, обаче знам, че не знаеш нито какво искаш, нито какво чувстваш! не можеш да си щастлива със сегашния, а да обичаш бившия! това е чисто и просто невъзможно! щастието се открива с човек когото обичаш, а не с който просто се чувстваш добре. това за мен не може да се нарече щастие!

така че изясни най-после чувствата си и реши какво искаш занапред!

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    saglasna sam i az s vas....

Повече от фен
    Град
    Sofia
    не може да се обича двама души едновременно!
    Така си е-не може.Знам ли просто си постави за цел да спреш да мислиш за бившия и се посвети(така да се каже) на сегашното си гадже.Дава ти всичко,от което може да се нуждаеш.Не си изпускай шанса с настоящото си гадже,ще дойде време да съжаляваш и да искаш да върнеш времето назад.
    Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!

Супер фен Аватара на Barbie
    Dobre de, kakuv e smisul da mu povtarqte na momi4eto, 4e naranqvala sega6noto si gedje?! Tva nikakuv suvet ne e...osven tva tq da ne bi da go pravi naro4no?! Oburkana e i nikoi ne moje da kontrolira 4uvstvata si.

Purvo, v 4ove6koto surce ima mqsto za pove4e ot edin 4ovek...prosto po razli4en na4in - vidove liubov ima mn...a puk starata liubov rujda ne hva6ta...iskala si da izjivee6/doizjivee6 ne6to biv6iq si, a ne si uspqla - za tova ti e trudno da go zabravi6. Fakta, 4e ne moje6 da go ima6, te kara da go iska6..tova e normalno...no trqbva da go prebori6 v imeto na sega6nata si vruzka, na koqto qvno durji6. Opitai se da razbere6 e golqma 4ast ot tova, koeto smqta6 za liubov kum biv6iq si e vsu6tnost 4isto i prosto jelanie da ima6 ne6to, koeto ti e bilo otkazano. Susredoto4i se v/y sega6niq si priqtel - ti qvno osuznava6 kolko mn ti dava toi - ne si pozvolqvai da go zabravi6.Uspokoi se i raboti za sega6nata si vruzka - pokazvai na priqtelq si, 4e go ceni6, pravete novi i interesni ne6ta, naso4i usiliqta si da bude6 6tastliva s mom4eto si, a s vremeto 4uvstvata kum biv6iq 6te ot6umqt...
    uspex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си