- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OSHTE GO OBICHAM...:(
PLS pomognete mi -kakvo da pravq ve4e nz... mn obi4am segashnoto si gadje ve4e sme zaedno po4ti polovin god oba4e kato vidq bivshia koito vsashtnost adski mn obi4ax-bqx vmania4ena po nego i toi moje bi za tva se otdrupna ot men i az mn bolezneno go prejiviax,,,skoro shte stane godina ot razdqlata ni.. a az oshte ne moga da si go izbia ot uma
az daje sas mom4eto s koeto sme v momenta trugnax za da go zabravq tozi glupak/// ama se vlubix pak i to silno v moeto mom4e-sega sam s nego.oba4e sme v edno daskalo s predishnia i se vijdame 4esto no az sreshtam samo stydeni pogledi i bezrazli4ie ot negova strana..
iskax prosto da ostanem priateli,,,no toi se durja mn jestoko s men .. nemoga sama da se razbera-imam do sebe su mom4e koeto mi dava vsi4ko koeto nqkoga sam tarsila bilo v bivshia ili po princip- a vse mislq i za vaprosnia BIVSH
dokoga taka>>>@! izmu4vam se adski mn kato vijdam kak edinia me obsipva s nejnost i vnimanie a dori ne zane 4e az vse oshte obi4am predishnia si fr koito samo me izmu4va i mi kaza vednuj da go ostavq namira shtoto ne iskal ve4e da ima nishto obshto s men>
tolkova li sam glupava 4e ve4e godina da ti4am sled nego pri polojenie 4e znam 4e ne me zaslujava i 4e sam si shatstliva sas seagshnoto mom4e>molq vi kajete mi kak da go zabravq toq drugia i da ne mislq ve4e za nego a da si buda samo s moq si fr
imam 4uvstvoto 4e misalta za nego shte me presledva va vsqka sledvashta vruzka i shte stane to4no kato pesenta na MAria-Edinstven-ako q znaete .. a ne iskam-toi me mrazi
a az nz zashto daje :/ iskax prosto priatelstvoto mu... a nishto ne polu4ix osven smpomena za nego... i edna prazna 4ast vav sarceto si
a v sashtoto vreme naistina si obi4am mom4eto s koeto sam sega... oba4e oshte mislq za drugia,,,
Oh_ dano ste me razbrali..