- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Trudno li vi e?
Ami hora taka i ne namerih takava tema iskam da vi popitam na nqkoi ot vas trudno li vi e da izrazite chuvstvata si?Neznam,zashto moje bi,zashtoto prekaleno mnogo sa me naranqvali az mnogo trudno moga da kaja na nqkoe momche kakvo izpitvam daje i na roditelite si nemoga da im kaja kolko mnogo gi obcham daje i na nai-dobriq mi priqtel nemoga da mu kaja,che go obicham i durja na nego nqkak si trudno mi e i nemoga da preodoleq tazi trudnost ta iskah da vi popitam nqkoi ot vas ima li takuv problem i na kakvo se dulji tova nqkoi ako moje da mi obqsni?!?
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
аз винаги казвам каквото мисля и изразявам чувствата си .. но може би понякога е хубаво да съм малко по сдържана.. ама характер кфо да се прай..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Не мога да си трая какво ми е на сърцето!Винаги си казвам.
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
e radvam se,che uspqvate ama az neznam,zashto nemogaПървоначално написано от Smiley_Girl
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
На мен не ми пречи. аз си изразявам чувствата винаги![]()
Преди приятеля си не съм обичала друго момче и съм нямала нужда да им го казвам.Но смея да твърдя,че умея да изразявам чувставата си към най-важния за мен човек.Е,той ще каже,но...Не мога да крия чувствата си от него...толкова много го обичам...
Зависи какви точно са чувствата, обаче по принцип нямам пробелм, говоря направо, но все пак се опитвам да запазя някакво благоприличие, де![]()
Еми...Мен не ми е трудно да израза чувствата си!Е зависи за кого говорим, защото много по лесно би ми било да ги израза спрямо приятел, гадже, съученик, но за родители м-не!
В смисал може би понякога би било нужно, да им кажем колко ги обичаме и държим на тях... лично това ми е трудно...
Те мен не слушат и не ми казват, а пък аз ще им казвам, не знам трудна работа!
А и не се знае, може да не се разбираме и да не искам пък да им кажа колко ги 'обичам' а ми, че ме нервират...
![]()
А за приятел, всичко в очите мога да им кажа... за гадже също, все пак се счита, че той/тя е вторият/та, най-близка душа за теб след тази на родителите ти...Зависи при всеки е различно...!
![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ami az imam absolutno sa6tiq problem.Mnogo trudno izrazqvam 4uvstvata si , daje mai vaob6te ne go pravq...ne pokazvam kakvo 4uvstvam nito na roditelite mi , nito na pr mi...i sa mi kazvali 4e tova mi e problem ...no nz trudno mi e i ne razbiram na kakvo se daljiПървоначално написано от leko_otkachena
![]()
i az tochno tova imah v predvid s tazi temaПървоначално написано от SlaDkO_KoTe{P}
pff..ami az ne moga da kriq 4uvstvata si,ako stava vypros za nqkoi,na kogoto dyrja.kazvam si vednaga tova,koeto mislq.ina4e bahti i typoto..cirkove samo..
get off.
като цяло не изпитвам подобни трудности. може би, защото на човека, който е в момента до мен за пръв път казах "обичам те", защото наистина го чувствах. никога не съм се предоверявала на момечетата и може би затова не мога да кажа, че съм наранявана и поради това изпитвам страх. понякога разбира се има моменти в които ми е трудно да изразя това, което чувствам, но то не е защото ме е страх да не ме наранят, а защото просто това, което изпитвам не може да се опише с думи![]()
Първоначално написано от Smiley_Girl
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Дали ми е трудно да кажа какво изпитвам ли !? Всащност това ми е най - лесната част от всичко ! По трудно е да се изясниш със самия себе си ... Пак относто изтината , с момчето което съм в момента сме на принципа - ИСТИНАТА и само истината , колкото и както да боли !Не знам дали е за добро или зло , но е по - лесто да знаеш всичко което е в главата му![]()
Да, трудно ми еТова си е до човек...до характер..
"Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."
Волтер
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
In dreams there are no rules...
super trudno ..
mnogo e gadno taka obache mislq,che ako go kajem na nqkoi chovek na koito mnogo durjim i do sega ni e bilo trudno da go kajem mislq,che tazi trudnost shte se premahne no ne sum sigurna vupros na opit e..Първоначално написано от Solitary
Имаше такава серия на "Сексът и градът"...Аманда не можеше да каже : "Обичам те"...Ами може би и ти не можеш,не защото не го изпитваш,а защото се чудиш как ще прозвучи,чудиш се каква ще е реакцията...нормално...но отпусни душа и си помисли колко е хубаво,че можеш да го показваш...показвай го и един ден ще го кажешПървоначално написано от leko_otkachena
![]()