- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- moje li da vi pitam mom4eta ne6too............
какво значи дебелана истински дебелани като се замисля соро не съм виждал за външния вид съм виждал и дост аслаби момичета но никога нищо не правели и са отпуснати важното е да е стегната![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
a we zavisi 6ot imam edna suy4eni4ka det e mn ama mn grozna i moje da se kaje 4e ne e mn slaba puk im se natiska na mom4etata i te i se davat!
Аз ли4но съм виждала доста пълни моми4ета със страхотни пи4ове,които много си ги оби4кат и си държат на тях...Тъй 4е всяко мом4е е разли4но и има разли4ни предпо4итания...свако ми,например,харесва по-пълни жени-леля ми абсолютно винаги е била пълни4ка,но сега са щастливо женени от 15г,имат 2 деца-моите първи братов4еди,мом4е на 15г и половина,кара 16 1/2-9 клас и моми4е на 10 и 1/2,кара 11 и 1/2-4 клас!Братов4едка ми на 29също винаги е била по-пълна,но преди година се омъжи и имат моми4енце на 8 месеца!![]()
ти си дебела,налиПървоначално написано от mackata222
![]()
Аз поне гледам всичкоМоже да не е супер мацка и пак да ме кефи
![]()
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
Така еПървоначално написано от malko mace
Дали е по-слабичка или по-закръглена няма значение. Важно е да кефи, да не е задръстена и да е точна!
“Ако човек не се смее над миналото си, не може да има здравословно настояще"
Скъпа, на коя планета живееш?
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Абе око да види ръка да пипне, са казали хората. Нищо не пречи да е леееко пухкавичка, не някоя пъцулана. Пък ако земиш да ръмбиш, нали като си му е реда една манекенка(сиреч щека), та жулиш я значи и то братче усещането напмня на бой със точилка по бедрата.![]()
Във всичко има някаква доза естетика.
(а за който не може да чете, или няма достатъчно акъл да прекара мишката през различно изглеждащия текст: кликни тук)
Admin-Coki:
неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
awe koi 6ti hodi sus svine we trqa da e mn zagorql ... bqgai ot tuka kat ima po dobar variant est. 4e 6a trugne s po doorotot
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
ohhhhhhhhh pisna mi da obqsnqvam 4e ne sam debelaaaa nito pulna 4etete ve horaa bahmuПървоначално написано от no0k1e
Доста дадоха компетентни отговори, вземи си полука от тяхПървоначално написано от Анонимко
недей се ядосвай скато не си дебела не си само ти си знаеш другите като не знаят те губят
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
est 4e krasotata e vajna za6toto kato haresash nqkoi 1vo mu zabelqzvash van6niq vid i ako e super grozen i debel kolkoto i da e svesten ti nqma da go razberesh tai kato e mn protiven na van6nost i nqma da se zanimavash s nego. no vsi4ko e otnositelno grozniq za men moje da e krasiv za teb. a i ne mislq 4e tova se otnasq samo za mom4etata . vseki 4ovek 6te predpo4ete po hubavoto.