- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- koi e va6iqt stil muzika
Koi e va6iqt stil muzika????????![]()
такава тема аз лично пуснах преди година и се оказа, че и преди това е имало такава.
Само едно ще ти кажа - ако те интересува какво масово се слуша тук, то това е чалгата и метaла. Вече понеже модерно се слуша и хаус.
А и още нещо - има още мнного стилове, които не си добавила!
МетАл :P
I'm your dream,
make you real
I'm your eyes when you must steal
I'm your pain when you can't feel
Sad but true!
http://brutalplanet.19.forumer.com/ - my forum
Poop folk i tehnoo :P
Stop it .. I just want Somebody to Get fLy it .. I got what I neEd , but can you top it ?! I may be younG , but I know whaT I want .. If you show mE Baby , you can Get on .. So come on ..
Чалга, Транс и Метъл. Нали те са най-модерните?
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Съобщение
Mo6nо Пуснато на: Сря Ное 01, 2006 12:01 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Чалга, Транс и Метъл. Нали те са най-модерните?
abe nz ama kato gledam 4e si slojil Chester za avatar i mi stava jal za nego 4e toi mislq 4e pravi metal ? I tuk se pita ne koi sa nai modernite
ako sadehme po moderni muziki tuka trqbva da skriem vsqkakva muzika ot zemqta i da ostane House i Trance za6toto vseki 4ovek malko ili mn slu6a House ili trance koeto e pohvalno za tozi koito q e izmislil jalko 4e nqma6e House i Trance vav vota az 6tqh da glasuvam za tqh nadqvam se 6te se saglasite sas mene?![]()
![]()
Честър е много як. Спри да ги дрънкаш тези глупости.
110Mo6nо бан поради системни нарушения на 8 и 11 точка повторно след бан на предишен профил.
80.95.22.55
84.43.153.36
Classic, ако е същото което си мисля
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
Da qk e i az mu slu6am pesnite ama za6to se srami6 da pi6i6 4e i 4alga slu6a6 we 4ovek osaznai se ti slu6a6 LP ne Mariq,Desislava... i tam koito sa.... izlaga6 metalite
Незнам кой излагам. И слушам чалга. Роб Халфорд и Азис Рулззз!!!Първоначално написано от HaCkO
80.95.22.55
84.43.153.36
Аз не слушам само един определен стил музика:техно,чалга,ретро,не о
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
Metal
гласувах за хип хоп но фактически слушам всичко без чалга![]()
emocore
122деактивиране на профил, като предупреждение за нарушение на 2 и 11 т. от правилника.
Важното за мен е песента да ми харесва, а не какъв стил е-затова слушам всички, без чалга и техно.
Обаче гласувам за RnB-има нещо романтично в тоя стил![]()
Естествено правете разлика между Рап/Хип-Хоп и Ритъм енд Блус.
хъхъ..
ami az glasuvah za drug,zashtoto slusham techno,cherno i haus
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Мамка му рокът не е ли стил???
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ами лично аз слушам само метал, за мен чалгата не е музика.
Somwhere In The Darkness Seeking For The Death
Хах човек който слуша само 1 стил музика за мене не слуша музика :>
Попринцип сега слушам главно Пънк, Ска(най-много скакор(брасскор)), Хардкор, Ой!, ама иначе според зависи от настроението от дъб/джънгъл/дръм'н'бас през много хипхоп/джаз/фънк до ретро :>
Иначе баш любимите - електронна музика - брейкбийт, жива музика - анархо пънк :>
рап ....!!!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ами метъл е много общо казано..гледам да не се ограничавам в слушане само на 1 стил музика(ест.,има и стилове,които не мога да понасям..),но си падам най-вече по по-твърдите неща.
get off.
ъ, тука мойте любими стилове ги нема. жалко. умирах си от желание да гласувам
алелуя.
И аз такаПървоначално написано от Smiley_Girl
- метАл