Представете си, че се запознаете с даден човек чрез Интернет (не IRC, важно е да се отбележи ). Говорите си няколко месеца, през което време до някаква степен свиквате с разговорите с него - все пак става дума за по няколко часа "чатене" всеки ден. По някое време през тези месеци научавате, че си има приятел или приятелка (в моя случай - второто;p), която твърди, че обича. Това първоначално не е от никакво значение за вас - просто сте намерили човек, с когото ви е приятно да общувате. След още известно време виждате снимки един на друг. Харесвате се взаимно на снимките. Решавате да се видите като приятели. Това се случва. Двадесет минути след началото на срещата отношението ви към дадения човек се променя коренно, появява се някакво много силно привличане. После почвате да се виждате с него или нея поне два пъти седмично, тъй като имате общи интереси и занимания и се разбирате да отидете еди-къде си или да правите еди-какво си - като приятели, разбира се. Продължавате да говорите с часове по Интернет. Важна подробност - приятелят или приятелката от около месец са заминали да учат на другия край на България.
Вие се чувствате ужасно привлечен (или привлечена, разбираме се, нали ? ) и даже очарован от всичко, което представлява този човек. Флиртувате най-невинно с него, на които т.нар. флиртове той отговаря. Но се възпирате вътрешно от знанието, че има сериозна връзка и че най-вероятно ви възприема само като интересен - за момента - познат или позната. Инициативата за излизане навън заедно винаги идва от негова страна.
Какво ще си помислите и как ще постъпите?

---- Няма нужда от коментари в стил "Ти си това, това и това" (цензура), мисля, че имам представа от себе си Интересно ми е, ако трябва да отговорите честно, какво бихте направили.